luni, 31 august 2009

Sansa mea

Nici nu stiu exact cum sa aduc aceasta veste. Pentru ca imi dau seama ca, oricat m-as stradui sa formulez cat mai bine, tot nu pot transmite starea pe care o avem, eu si familia mea. Asa ca voi trece la subiect, pentru ca stiu ca toti cei care m-au ajutat sunt nerabdatori sa afle cum stau lucrurile.
Astazi, 31.08.2009, desi nici nu indrazneam sa sper ca acest lucru se va intampla, am reusit, cu ajutorul dumneavoastra, sa strang suma de 97.981 euro, in acest moment fiind achitate integral costurile transplantului.
Multumirile mele ar fi prea putin pentru a exprima ceea ce simt, insa este singurul mod in care imi pot arata recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine, pentru ca m-ati ajutat atunci cand aveam mai mare nevoie si cand nu exista o alta solutie decat aceea de a lansa un apel catre dumneavoastra.
Asadar, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU AJUTOR! VA MULTUMESC PENTRU CA, ALATURI DE MINE, CREDETI IN SANSA MEA!

miercuri, 26 august 2009

Dupa chimioterapie

Stiu ca scriu cam tarziu si imi cer scuze pentru acest lucru.
Vreau doar sa va spun ca am scapat si de tura aceasta de chimioterapie. Deocamdata sunt ok, inca urmeaza cam doua saptamani in care vor aparea efecte ale tratamentului cu citostatice. Dar, fiecare zi de simtit bine este importanta acum.
Marturisesc faptul ca m-am obisnuit cu mesajele primite de la dumneavoastra atat de tare incat, desi am fost externata suficient de tarziu incat sa imi fie evident faptul ca nu voi reusi sa raspund mailurilor, poate nici chiar sa le citesc pe toate, primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific e-mailul.
Aveam si aseara o multime de mesaje de incurajare si o multime de informatii utile transmise de fiecare dintre dumneavoastra, ca in fiecare zi din ultimele doua saptamani.
Asa ca nu imi ramane altceva de facut decat sa va multumesc din suflet inca o data si sa va reasigur de faptul ca fac tot ce imi sta in putere sa va raspund personal la mesaje.

Va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine!
Cu acelasi respect si aceeasi recunostinta,

Cristina Dinu

marți, 25 august 2009

Chimioterapie

25.08.2009ZI DE CHIMIOTERAPIE – protocol nou, care se apreciaza ca ar urma sa fie eficient. Pentru a tine boala pe loc pana la transplant. Se numeste Gemcitabine – Cisplatin (in engleza) – sursele mele sunt in engleza si in germana. Prefer engleza. Pentru persoanele interesate :

http://en.wikipedia.org/wiki/Gemcitabine
http://www.chemocare.com/BIO/gemcitabine.asp


si

http://en.wikipedia.org/wiki/Cisplatin
http://www.chemocare.com/BIO/cisplatin.asp


Promit sa revin cu vesti cat pot de repede. In functie de modul in care voi suporta tratamentul, ma vor externa marti seara sau miercuri. Daca nu reusesc sa postez chiar eu, va vor tine la curent sora mea, Nicoleta, sau prietena mea, Alina, care vor posta pe blog in locul meu.
Cat priveste mailurile, am citit tot ce mi-ati scris, sunt in urma cu raspunsurile, dar recuperez cu prima ocazie! Personal.

Stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc! In felul asta, ar trebui sa fie usor!

luni, 24 august 2009

O puteti ajuta...

M-a ajutat, desi chiar ea are nevoie de ajutorul de care eu ma bucur.
Eu atat pot spune, restul sta in puterea dumneavoastra. Care am vazut ca este imensa.

http://elenasbarcea.blogspot.com/

Va multumesc pentru tot! Si astazi.

sâmbătă, 22 august 2009

Update 22.08.2009

Am si vesti bune si vesti proaste...

Vestile bune sunt ca am virat banii, stransi cu ajutorul dumneavoastra pana in acest moment, in contul spitalului si medicii au decis ca putem incepe cu analizele pre-transplant, urmand ca pana la 31 august sa achit diferenta, dar deja ma bucur de prezumtia ca voi achita suma pentru transplant.
Vestile proaste sunt ca, din cauza ca nu am reusit sa achit mai devreme, am fost devansata pe lista de asteptare, asa incat voi fi admisa pentru internare dupa prima saptamana din septembrie.
Medicul meu a decis, ca urmare a devansarii, sa mai fiu supusa unei ture de chimioterapie, chiar saptamana viitoare, pentru ca boala sa nu aiba ocazia sa isi faca de cap si sa mai avanseze pana la momentul transplantului. Sigur, asta inseamna toxicitate in plus pentru organismul meu, dar, in acest moment, acestea sunt optiunile.

Stiu ca multi dintre dumneavoastra se intreaba ce inseamna programare pentru transplant si de ce nu este nimic clar. Va voi explica in cele ce urmeaza.
Sectia de transplant medular este una specializata, asa incat sunt internati acolo numai pacienti care sunt supusi acestei proceduri. Dupa efectuarea transplantului, in functie de tipul de transplant cu celule stem sau de maduva necesar, pacientii au nevoie de o perioada de ingrijiri medicale si supraveghere specializata pentru doua pana la cinci saptamani. De aceea, o data concreta a transplantului va fi cunoscuta numai cu cateva zile inainte de internarea mea si respectiv, de externarea altui pacient.

Profit de acest update pentru a va multumi inca o data din suflet pentru ajutor si pentru mesajele dumneavoastra! Incerc sa va raspund cat pot de repede, asa cum unii dintre dumneavoastra au putut remarca.

Pentru persoanele care doresc sa afle informatii despre aceasta boala, despre simptome, despre tratament, atat cat am putut eu sa aflu din diferite surse, dar si despre experienta personala in legatura cu aceasta boala, daca pot ajuta cu orice la randul meu, va rog sa imi scrieti pe adresa de e-mail : dinucristina8223@yahoo.com.

O sa va pun la dispozitie, pentru inceput, in cel mai scurt timp, link-uri ale unor pagini web cu continut medical. Din pacate, sunt in limba engleza majoritatea, de aceea va stau la dispozitie, in masura in care acestea nu sunt suficiente. Voi incerca, atat cat timpul imi va permite, sa postez materiale traduse ce contin informatii detaliate, culese din sursele la care eu am avut acces si din care m-am documentat.

Cu recunostinta,
Cristina

joi, 20 august 2009

Versiunea in limba engleza

Pentru povestea mea in limba engleza puteti accesa http://www.cristinalilianadinu.ro/

Multumesc mult pentru initiativa si suport ROMARG si Radu Tofan!

Suma actualizata la data de 28.08.2009

Din suma necesara, in cuantum de 97.214 Euro, eu si familia mea, cu sprijinul Dumneavoastra, acordat inca din luna aprilie a acestui an, am ajuns la aceasta data, la suma de 95.734 Euro. Va multumesc inca o data din suflet!

miercuri, 19 august 2009

Asociatia M.A.M.E.



Pentru ca timpul nu imi permite momentan sa ajut persoanele in situatii similare mai mult decat atat, va pot transmite ca, in situatia in care aveti nevoie de sprijinul unei asociatii, va pot indruma cu caldura sa va adresati Asociatiei M.A.M.E., asociatie careia doresc sa ii multumesc pentru sprijinul sustinut si constant acordat in aceasta perioada.
Pentru persoanele juridice interesate in a ma sustine pe calea unei sponsorizari/mecenatului, aceasta cale este deschisa prin intermediul Asociatiei M.A.M.E.

Va multumesc!

Doar cateva ganduri...

Nici nu stiu cum sa incep...Nu am mai facut asta pana acum... Poate acesta este motivul pentru care am fost profund impresionata de toate reactiile pe care situatia mea le-a starnit. Incepand de la reactiile cunoscutilor care nu stiau iar acum muncesc cot la cot pentru a ma ajuta sa ies din impas, continuand cu ajutorul financiar absolut necesar al OAMENILOR si, fara ca ordinea sa fie relevanta, culminand cu incredibil de numeroasele si caldele mesaje de incurajare ale unor oameni care nu ma cunosc, dar care imi sunt alaturi. Toate acestea ma ajuta enorm. Sunt o persoana foarte activa si destul de vesela chiar si acum, dar tot sprijinul dumneavoastra m-a facut sa imi doresc sa fiu vesnic in mijlocul mesajelor, sa va raspund cat pot de repede si pentru toate acestea VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!

Va pot asigura de faptul ca voi face tot ce tine de mine ca tot ceea ce faceti sa fie o investitie pe termen lung!

Traducere estimare costuri transplant

MAGISTRATURA ORAŞULUI VIENA
Reţeaua de spitale din Viena
Spitalul general - Clinica Universitară
Direcţia Administraţie
1090 Viena, Währinger Gürtel 18-20
DVR: 0000191

Pacient: DINU Cristina-Liliana Viena, 31.7.2009
Născută la data de 02.09.1982
Cetăţenie română
Domiciliu: Bucureşti, Str. Alexander v. Humboldt nr. 5, Ap. 4
ROMÂNIA


EVALUARE COSTURI


Pentru tratamentul planificat la Clinica Universitară pentru Medicină Internă I de la Spitalul General din Viena – în prezent se evaluează costurile următoare pentru un transplant autogen de celule stem deoarece se va găsi un donator străin compatibil pentru D-na DINU care să suporte transplantul alogen de celule stem.

__ afereza celulelor stem şi condiţionarea – aproximativ 9 de zile de îngrijire ca intern
__transplant autogen de celule stem - aproximativ 30 de zile de îngrijire ca intern
__căutarea donatorului străin şi testarea acestuia
__analizele ulterioare totale ambulatorii

Taxele de îngrijire estimate (valabile pentru 2009)
Conform Art. 46, Paragraful 1 din Legea Spitalelor din Viena 1987, în cadrul legal
Gazeta naţională cu legi pentru decretul 10 din Viena de la data de 30.1.2009(Art. 3(1)1.)

39 de zile a câte 826 de EURO ...............................................................................32.214,00 EURO
Costuri legate de donatorul străin cu cca. 10 analize pentru acesta...................50.000,00 EURO

Costurile de ambulatoriu estimate (valabile pentru 2009)
Conform Art. 46, Paragraful 1 din Legea Spitalelor din Viena 1987, în cadrul legal
Gazeta naţională cu legi pentru decretul 15 din Viena de la data de 23.2.2009
Estimate la aproximativ.............................................. ..........................................15.000,00 EURO
.........................
Costurile totale estimate(fără garanţie)................................................................97.214,00 EURO

Dovada pentru recuperarea costurilor reprezintă în orice caz condiţia pentru transplantul de celule stem. Suma estimată este de 97.214,00 şi trebuie să fie plătită până cel târziu la 31.8.2009 în contul Spitalului General menţionat în continuare, iar confirmarea transferului în bancă se va transmite prin e-mail sau fax.
Trebuie luat în considerare faptul că într-un astfel de tratament complex - conform căruia pacientul răspunde la terapiile individuale – costurile pot fi estimate numai aproximativ. Costurile efective sunt fixe după încheierea tratamentului şi pot să crească sau să scadă. Eventualele costuri adiţionale se achită după solicitarea transferului unei plăţi în avans, respectiv după declaraţia financiară a Spitalului General.

Administraţia – Serviciul Pacienţi Spitalul General Viena
Tel: (+43 1) 40 400 – 1395(administraţia) Universitatea Medicală din Viena
Fax: (+43 1) 40 400 – 1514 Directoratul administrativ din Viena – Serviciul Pacienţi
Email: post_akh_vps@akhwien.at Homepage: http://www.akhwien.at

Transferul se efectuează în contul

Spitalului General din Viena – Clinica universitară
Banca Austria Creditanstalt
Cod IBAN AT31 1200 0514 2845 5902
BIC/Swift Code BKAUATWW
Cu menţiunea: avans DINU Cristina-Liliana/StZTX

Dacă aveţi alte întrebări în legătură cu finanţarea, vă stăm cu plăcere la dispoziţie. Pentru întrebări legate de tratamentul medical, adresaţi-vă, vă rugăm d-nlui Prof. Univ. Dr. Geiger.

Cu deosebit respect,
Pentru administratorul Serviciului Pacienţi

- semnătură indescifrabilă –


Ştampilă

Estimare suma transplant

Ca urmare a unei discutii cu administratia spitalului AKH, acest document a fost indepartat.

Cristina Dinu

marți, 18 august 2009

Din nou multumiri!!!

Buna seara tuturor!

La postari mai vechi puteti gasi o lista cu persoanele care m-au ajutat inca din luna aprilie si pana acum. Doream sa imi exprim inca o data - desi de oricate ori as face-o, tot nu mi se pare suficient, recunostinta fata de toate persoanele care imi sunt alaturi!

Va multumesc!

vineri, 14 august 2009

marți, 11 august 2009

Multumesc din suflet celor care deja m-au ajutat!

Doctor Carmen Margan
Daniela si Nicolae Sandulescu
Raluca Radu
Sandu Ion
Iulia Andreea Bunescu
Micu
Radu Cocea
Anca Velicu
Simina Mut
Alina Mirela Dumitrache
Cab Av Mihai Adrian Bajenaru
Ion Blaer
Campean Maria Raluca
Avocat Lucia Capusan
SCA Dinulescu si Maxim
Galina N. Oprea
Ciprian Ionut Jercan
Cabinet de Avocat Oancea George
Adela Corin Cojocaru
Dobre Radu Marian
S.C. ALCEDO S.R.L.
Alexandra si Matei Victor Florea
Cab. Av. Ioana Adrian
Alexandra M. Ghizdeanu
Florentina Negrutiu
Gurgui Daniela
Mircea Serban Moraru
Iosif Iulian
Marilena Vasile
Cab. Av. Dan Mares
Socitatea Civila de Notari Publici Velicu
Ioana Maria Dumitru
Ion Manescu
Roxana Ionescu
Tineghe Florin Vasile
PFA Voinescu Veronica (Pribac)
Magda Munteanu
Doina Cristina Voevodschi
Anonim
PFA Lefter Mihaela Voichita
Valeriu si Oana Mina
Elena Darabanu
Av. Colaborator Ana Maria Baciu
PFA Duca Laura Adina
Abdulgani Ialcin
Alexandru Razvan Untea
Anca Liana Caraola
Monica Vechsler
Cristian Barcan
Razvan Ionut Finteanu
SCA Popescu Iosepovici Zabrautanu si asociatii
Nicolaie Adam
Mirela Patru
Andra Silvia Stangescu
Nina Raluca Popescu
Cristian Alexandru Birsan
Mihai Stefan Olaru
Catalin Daniel Tirziu
Silvia Bardos
Monica Ciobotaru
Av. Miron Ana Maria Elena
Andrei Zarafiu
S.C. SPECTACULAR OOH S.R.L.
Leonte Marcela Amalia
Dana Alexandra Mocanu
Andra Silvia Stangescu
Cristina-Maria Bucur
Magdalena Niculescu
Constanta Matei
Monica Nicoleta Dascalu
Dorin Abeaboeru
Ioan Dumitrascu
Cabinet Avocat Corina Madan
Monica Boeru
ASOCIATIA NOCTILUCENT
SCA TUCA, ZBARCEA SI ASOCIATII
Horatiu Adrian Popescu
George Margescu
Nicoleta Fersedi
Carmen Saricu
MISTIC MEDIA S.R.L.
S.C. NFS COMUNICATION GRUP
Ana-Maria Mincu
Roxana Ioana Biris
Alexandru Nesa
VLAD EXIM S.R.L.
SCPA PIPEREA si ASOCIATII
GLOBAL OUTDOOR MEDIA S.R.L.
Dan Sorin Gheorghiu
Daniela Dunel
Iulia Andreea Bunescu
Cezara Chirica
ALL TRADING CORPORATION
Loredana Tatu
Irina Corcoveanu
Corina Angela Trifu
Rocsana Barbulescu
Nicoleta Gheboianu
Iulia Ungureanu
Alexandra Mocanu
Anda Moldovan
BNP Asociati Caunei-Florescu Adrian
Societate Civila Profesionala de Avocati
George Laurentiu Coman
Oana Mihaela Moldovan
Marcela Anghel
Cristina Andreea Buric
Mirela Patru
Sorin Eduard Pavel
Dana Maria Enachescu
Anca Gabriela Veteleanu
Andreea Dobrescu
Mihaela Raluca Ionescu
Paul Alexandru Orbesteanu
Liliana Popa
Ioana Maria Dumitru
Ion Vladulescu
S.C. ALCEDO S.R.L.
Micu
SCA DIACONESCU si ASOCIATII
Anamaria Pesca
Raluca Gavrilescu
Dragos Alexandru Moise
Gabriela Virginia Bilga
Razvan Ionescu
Cojocaru Iurie
Marinela Lung
Eugen Stefan Lakatos
Maria Luciana Apostol
Mihaela Popa
Bobosila Iosif Daliana Magdalena
Cristina Mihailescu
Isabela Violeta Ionita
Cristina Toma
Razvan Belaus
Mihai Marius Ovidiu
Adriana Iancu
Mariana Simolu
Dragos Onciul
Raluca Arvat
Ionescu Ilinca Dana
Oana Visoiu
Lucian Penes
Vasilica Ionescu
ASOCIATIA ROTARY TRIUMPH
Cabinet Avocat Chironda Oxana
Anda Moldovan
Oana-Elena Boariu
Elena Lavinia Covalciuc
Adrian Benga
Ionel Urs
Tudor-Valentin Nastase
Atena Draghici
Mariana Nicoleta Marin
Bogdan Nicolae Aspritolu
Elena Iorgulescu
Mihai-Traian Modrea
Iulia Andreea Bunescu
Bogdan Toparceanu
Cretu Victor
Doru Florel Traila
Vara-Claudia Gavrila
Nicolae Micodan
Ghita Gheorghita, pentru un grup de cadre sanitare din Policlinica Veche Gaesti
Silviu Mihai Marincean
Aanei Bogdan
Mihaela Slavila
Paula Focsa
Mihaela Stanescu
Anonim
Andreea Alexandrescu
Liliana Marilena Modrea
CASA DE ASIGURARI A AVOCATILOR
Radu Florica
CASA DE ASIGURARI A AVOCATILOR – FILIALA BUCURESTI
SCPA MUSAT SI ASOCIATII
Popa Emilian Doru
Rarea Marculet
Simona Georgeta Barbu
Ana Despina Tudor
Doina Cristina Voevodschi
Roxana Sorondaru
Bran Tudor
Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj
Parchetul de pe langa Judecatoria Salaj
Gabriela Ionela Otel
Cruceanu Angelica
Constantin Alexandru Sandor
Parchetul Teleorman
Cocirla Elisabeta
Nastase Niculae
Ionel Manea
Simona Megelea
Moraru Violeta Coca
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava
Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani
Oancea Maria
Constantin Suciu
Cristian Petrescu
Nicolae Orbisor
Bogdan Boteanu
Rubeli Andrei
Toader Nicoleta
Ichimescu Monica Oana
Lica Viorel
Mihai Florin
Luca Florin
Chindris Florin Vasile
Gheorghe Liviu
Popa Mihaela Adina
Victoria Babei
Margareta Matache
Avocat Calfa Adina Stefana
Boltasu Octavian
Urs Ionel
Daniela Vintilescu
Stancu Virginia Aura
Anonim
Elena
Serban Constantin
Werner Andreas Szekeres
Cristian Tota
Anca Gardea, Cehia
Andrada Calancea
Raluca Iftimie Ilea
Cosmin Luta
Antonio Mangano, Italia
Roxana Iosifescu, Irlanda
Georgeta Bunea, Marea Britanie
ROMARG S.R.L.
Niculita Constantin
Viviana C. Roman
Fejer Diana Klara
Steinhagen Camelia Raluca
Vasilescu Mihaela Dorina
Stanescu Nicolae Danut
Patrascu Anca – Mihaela
Ionescu Mihaela Raluca
Banuloiu Alexandru
Geboiu Mihaela
Belciu Delia Mihaela
Albu Roxana
Abduraim Sybel
Cab. Av. Ioana Adrian
Dobrin Ramona – Maria
Petrescu Andreia – Elena
Pruna Gabriel
Muhi Miklos Balazs
Lazia Marius George
Nicu D. F.
Beatrice L. Ramascanu
Alcedo S.R.L.
Angelo Florentina – Daniela
Catalin D. Manea
Andreea Sorescu
Lisievici Andreea
Dima Daniel
Nicolau Alexandru
Baruta Livia Simona
Singurel Georgiana Alina
Neda Corina – Ruxandra
Branzan Cristina
Munteanu Bogdan
Barcun Gabriela
Nicu Luciana
Anitei Bogdan – Constantin
Stefanescu Daniel – Cristian
Florea MIhaela
Parvu Maria
Florin Ioan Lal
Gogulescu Andra
Bula Andreea
Vinte Gabriel Ludovic
Gropeanu Bogdan – Alin
Hancu Mihaela – Estela
Nedelcu Mirela Ioana
Gheorghe Aurelian – Ion
Voevodschi Violeta
Radu Irina
Dinita Stefan Daniel
Andronache Paula Nicoleta
Cristea Daniela – Anca
Robu Elena Diana
Grosu Roxana Florentina
Miron Janica
Pasculescu Mihaela Alina
Zaharia Lidia
Rusu Alexandru
Vinersan Mihai Sebastian
Margean Raluca Petronela
Dociu Mihail Iulian
Croitoru Andreea
Pop Liviu Florin
Apostol Teodora
Mihai Cristiana Irina
Ohanisian Garbis Cristian
Lle Ramona Mihaela
Cosmin I. Rosu
Cimpoiasu Tanislav Carmen Andreea
Nedea Alexandra – Gabriela
Preda Valentina
Tat Florin
Tunaru Alexandru
Rodica Balaceanu
Adrian Lacatus
Fratoiu Marius Petrisor
Prelucan Adrian
Razvan Ionescu
Roman Laszlo Istvan
Marian Popa
Adrian Constantin Florescu
Andreea Geangos
Laura Ielciu
Mariana Burghiu, Belgia
Bogdan Alexe
Emil Grama
BIZCODERS INTERNATIONAL
Laura Dragan, Irlanda
Cristian Dumitru Bica
Oana Alexandru
Anca Rusu
Laurentiu Borcan
Ioana si Doru Bostina
Dumitrascu Ioan
Iulia Linda Lobont
PFA Ionescu Roxana
Ovidiu Iana
Silviu G. Badescu
Dumitrache Elena Raluca
Diniasi Mariana
Cezar C. Gusu
Boboc Cristina
Deteseanu Daniela Anca
Serban Minola – Alexandra
Ducu Valentin
Teodorovici Costin
Manea Andrei
Jelea Mihai Gabriel
Velcu Gabriela – Rodica
Stanciu Adriana Cristina
Sfetea Viorel
Tanase Marian – Traian
Oprea Cristina
Panturu Catalin
Matei Maria Cristina
Tudorica Anca Elena
Ursache Cristina
Eugen Ionescu
Nastase Catalin
Bogdan Roxana Mihaela
Ionescu R.
Stratula Corneliu
Marcu Monica
Ionescu Ilinca Dana
Popescu Florin Andrei
Radulescu Sorin George
Stefanescu Roxana
Teodorescu Adrian
Sava Ionut Alin
Matei Raluca Elena
Lisievici Andreea
Ciprian Ionut Jercan
Iuliana Schiopu
Berdicea Razvan
Nitu Oana – Sorina
Stanoiu Cristian – Alexandru
Boariu Oana
Georgescu Roxana Simona
Florescu Adrian – Constantin
Manole Florina
Adina E. Cristea
Cabinet de avocat
Cristian Costea avocat
Ioana Nicoleta
Iosif Iulian
Poligrad Octavian
Aanei Bogdan
Pena Tudor
Barbulescu Monica
Drumea Carmen Viorica
SCA Peli Filip
Constantin Chirila
Razvan Girmacea
Alexandru Stancu
Bogdan Teodorescu
Adrian Diaconescu
CSS With Colour
Nicolae Tuca Vilceanu
Staicu Ionut Bogdan
Adrian Bogdan Andreas
Dumitru Elena
Marian Petre
Ion Lazar
Catalin Pipernea
Kovacs Gabriel
Mihai Paraschiv
Constantin Stan
Flavius Grigorescu
Cristian Cireasa
Duca Vlad
Rob Forrester
Andrei Orbesteanu
Catalin Barascu
Octavian Arnaut
Bogdan Costin
Ana Maria Ioana Tataru
Vasile Loga
Mariana Duta
Laura Luncan
Elena
Gabriel Anghelescu
Dedu Niculai
Popescu Magda
Serbanescu Gabriela
Secareanu Elena
Pascu Dana
Ferent Iulian
Tudoran Constantin
Oterdoom Heiko
Carabaneanu Mihai
Vacarescu Gheorghe
Grajdeanu Georghiana
Namaz Pervin
Nita Claudia
Nicolae Eugenia
Nicolaescu Alina-Cristina
Tamirjan Madalina
Tanasescu Anca
Vindt Emil
Raileanu Adriana
Maioru Viorica
Muresan Carmen
Neagu Doina-Georgeta
Mihaila Camelia
Iliescu Daniela
Borosi Veronica
Colacel Lenuta
Atanase Florica
Ovesea Camelia
Popescu Daniela
Muresan Ioan
Gurban Ion
Sampetrean Emanuel
Panait Cristina
Pelz Doina
Tulucan Alina
Cujba Valentina
Cojocaru Petruta
Barbuliceanu Nina
Grigorescu Dumitru
Ungureanu Cristina
Raschitor Gabriela
Iorgandopol Petruta
Stefan Marcela
Mihalcea Cristi
Dobre Sonia
Iorga Ion
Barabancea Oana
Barlogeanu Silvia
Batistatu Georgeta
Nastase Gabriel
Cataraiani Rodica
Ionescu Gabriel
Sisman Maria
Ioja Anisoara
Mihai Livia
Fotu Maria
Apetre Coziana
Popescu Aida
Mondescu Ana
Limberea Elena
Iordache Eugenia
Vintila Cristina
Ghita Daniela
Sindilar Vasile
Tambrea Dorina
Ghiran Maria
Alexe Aurelia
Singhel Victor
Cretu Dana
Dascalescu Oana
Brutaru Claudiu
Arsenie Vasilica
Tohat Adriana Lorelei
Lazar Ionela
Buzila Daniela
Dorobantu Cezarina
Vatamanu Mihaela
Luca Adina
Chiru Mircea
Pintilie Raluca
Patulea Viorica
Tilea Irinel
Stoicesc Alexandru
Munteanu Dumitrela
Cioc Florin
Dave Gilbert
Henning Grothkopp
Roberto Carpi
Gary Ingram
Ruth Rusby
Ligia Petris
Mihai Elena
Adriana Rottach
Nafornita Roxana
Raluca Elena Matei - pentru colegii de la Bostina si Asociatii
Bratu Smaranda
Sorici Iulian
Pandele Nicolae
Teodoriu Iulia
David Marlena
Stancu Nicoleta
Kolanovschi Alexandru
Corbu Razvan
Pop Anca Maria
Barbu Ionica
Vlaicu Mihaela
Spirea Elena
Dragos Gheorghe
Codruta Niculae
Alexandru Cobiscan
Cruceanu Angelica
Mares Mihai Aurelian
Ilie Dinu
C.I.A. Ruxandra E. Cerbu
Repede Simona
Neagu Camelia Stela
Camara Irina
Stanciu G. Florin
Dumitru B. Alexe
Ovedenie – Ioan Alexandra – Gloria
Camelia F. Stanciu
Cristina Constantinescu
Butnaru Olteanu
Strachines
Tanase Oana Lavinia
Hirit Valentin
Abdulgani Ialcin
Ana Vasile Bogdan
Stanculescu Somira Mihaela
Stanca Stefan
Rusu Lucian Vasile
Burghelea Daniel
Dicu Mihaela
Badea Celerin Constantin
Maor Ioana Lucia
Reff Alexandru
Agrisan Dan – Ovidiu
Ignat Marian – Nicolae
Rozorea Mircea – Andrei
Bucur Cristina – Maria
Costache Razvan
Paraluta Viorica
Poterasu Crina Elena
Bondoc Alexandra Mihaela
Frunza Angelica
Caprioru Rodica
Ciratea Cristina
Splicea Cristina Gabriela
Niculescu Marinela
Oana Mihaela Moldovan
Eremia Ioana Raluca
Marinescu Ramona Claudia
Benu Cristina
Dinu Andrei
Popa Vasile
Sulica Castris Maria Cristina
Nae Serban Catalin
Calenic Mariana
Chiriches Angela
Sabau Octavia
Anghol Adriana
Viorel I. Ilea
Mateescu Vlad Rare
Stefan Antoniu
Lupu Elena
Carmen G. Prisacaru
Bobocea Mihaela Odette
Chindris Florin Vasile
Ina Vintilescu
Radut Gabriel Adrian
Lungu Aiosoaei Laurentiu
Preda Sebastian George
Ionescu Amalia
Preda Gheorghe
Nedelcu Camelia
Ionescu Elena Voichita
Tibacu Dan Alexandru
Sirbu Mihaela
Kiss Iosif Karoly
Nica Adrian Sorin
Pana Anne Lise Carolina Lavinia
S.C.A. Bulboaca si asociatii
C.I.A. Andreia Pislaru
Ioana Nitulescu
Nitu Florian
Dumitru Ioana Maria
Dumitru Horatiu – Dan
Bardi Ada – Ramona
Luciana Nitu
P.F.A. Dinca Bogdan – Constantin
Chimbeschi Cristian
Viorel Oanta
Ionut Purice
Stefan Ionascu
Purice
Marina Hanganu
Balas Daniel
Dinu Adrian Romeo
Gruber
Placinta
Loliceru
Ion
Martin Adriana
Georgescu Valentin – Nicolae
Lupu Gabriel
Nicoleta Buftei
Catalina Cucu
Dan Dragut
Elena Hanu
Necula Catalina Adriana
Sicoe Mihaela
Ramona Ianus
Dumitrescu Iolanda Melania
Mihail Lucian Radovicescu
Aura Matei
Gabriela Tanase
Dana Dobrescu
Iovanca Ghior
Alexandru Oprea
Andreti Stroie
Adrian Stanciu
Alexandru Turcu
Angee Prime S.R.L.
Catalin Stefan
Iulia Radulescu
Claudia Silviana Muresan
Cristina Stoica
Andrei Nistor
Stefan Dorin Mihailescu
Cristina Boca
Mark Cheptea
Catalin Serbanescu
Razvan Arion
Datcu Robert
Adrian Zelter
Valentin Catanoiu
Gheorghe Petrovay
Tibor – Adrian Ovari
Mihai Maris
Adrian Ovezea
Cosmin Bolohan
Sergiu Sas
Daniel Bageac
Alexandra Ciofu
Mihai Piscureanu
Adrian Ionita
Ludvigh Cristian
Diana Ecaterina Oprinescu
Seckin Erel
Laura Ielciu
Petru Gabor
Sorina Nidelcu
Ekaterina Bykhovskaya
Media Division
Taras Vavrynchuck
Victor Moldoveanu
Nigar Shukurova
Florin Muresan
Biana Boji – Tahvanainen
Pascaru Robert
Maria Pacurar
Razvan Daniel Petre
Liviu Vasile Domnea
Mihai Pascariu
Barabas Adriana – Ioana
Popescu Anisia Cristina
Ane Dragos Constantin
Popica Daniel Stefan
Nastase Domnica
Petrosan Marian
Rizescu Eugenia
Nechita Camelia Adriana
Stefan Daniel
Popa Carmen Laurentia
Marinescu Anamaria
Rafa Madal
Popescu I. Elena
Ciobanu Stefan
Biris Roxana Ioana
Bratu Clau
Handra Catalin Adrian
S.C. S.M.S. Consult 2000 S.R.L.
Alexandru Maria Mihaela
Prima Media Consulting S.R.L.
Sova Alexandra Ileana
Zane
Savu
Savin Alexandru
Burada Mariana
A.C. Quality Consult S.R.L.
Mocanu Vlad – Tiberiu
DDHM Strategic Consulting Group
Petre Claudia Iulia
Barbu Elena Adina
Dumitrascu Florin – Marian
Stanescu Cristina – Georgiana
Dan Ilie – Marian
Platitor Mihanta Adrian
Balca Daniel Sorin
Alina Stancu
Olteanu Florentina – Carmen
Brutaru Sorin Mihai
Tirla Florin
Carmen L. Tudor
Scripcaru Ionut
Marin Marian
Agachi Sorinel
Opris Adina Nicoleta
Marinescu Cristina
Vitelaru George Lucian
Adrian Nechita
Elena D. Mihai
Mihailescu Mihai Vlad
Grigorovici Irina – Gabriela
Paduraru Mihaela
Ramona Mihaela
Radulescu Dan Alexandru
Zamfir Robert Adrian
Balmes Gheorghe – Adrian
Florea Matei – Victor
Livadariu Constantin
Liciu Alexandru
Bahna Cristina Maria
Cabinet de avocat Maxim Mihaela Daniela
Gosman Rares Marius
Dan S. Suschevici
Margine Alexandru
Erceanu Adrian Vladimir
Nicula Florin
Boeru Monica
Ion Micu
Radu Mihaela
Campean Alexandru
Carabeanu Mihai
Lica Laura Alina
Pop Coman Adrian
Bibicu Bogdan George
Gafita Ilie Dragos
Ardelean Raluca Ioana
Tudor Diana Elena
Radoi Lucian
Cruceru Adriana Mihaela
Linca Ioan Claudiu
Lincaru Amalia – Narcisa
Lucian Simion
Luminita I. Nistor
Sandulache Andra
Mihaila George Gabriel
Popovici Tiberiu – Bogdan
Craciun Mariana
Creanga Ion – Catalin
Radoi Lia Cristina
Vadasan Ioana
Badea Bogdan Catalin
Dinu Janina
Vuta Ivona Madalina
Bratu Adrian Ionut
Blagoe Violeta
Gatejeanu Sandra – Liliana
Ghita George Lucian
Popescu Edy Narcis
Moinescu Dana – Eugenia
Carlatescu Ruxandra
Strat Andreea Ioana
Bradut Bumbas
Radu D. Botan
Dragu Denisa Ioana
Cabinet de avocat Iancu Bogdan
Paun Adina Luiza
Vasil Ion – Bogdan
Lupsa Alexandru – Cristian
Ontanu Elena Alina
Penciu Diana Ioana
Popa Adela Laura
Vasilescu Marilena – Adriana
Tasu George
Grapa Claudiu Constantin
Burdet Adrian Vasile
Silvia Marinescu
P.F.A. Resmerita Ecaterina
Cimpean Marian Mihaela
Aanei Bogdan
Coroama Marius Razvan
Aurel Felix
Radulescu Andreea Cristina
Lupu
Carmen Soare
Anghelescu Estera – Emanuela
Anghel Adriana
Angela Natu
Albut Crina
Coman Camelia Iuliana
Maria L. Brezeanu
Ghinea Viorel
Stanciu Cristian – Stefan
Belciu Delia Mihaela
Iancu Victor – Emil
Vasile Iulian Natu
Nicolae Ionas
Singhel Costel Victor
Ivanov Ovidiu
Paraschiv Nicolae Florin
Dinca Cosmin Nicu Daniel
Iordachius Catalin Marin
M.Viju
Alina Ileana Cioroiu
Badea Adina
Oana Cristina Petrache
Cristian F. Nicolae
Anca Georgeta Nicolae
Mendelski Ana Cristina
Marius Moldovan
Sylviane Poirier
Anca Cernea
ARKAD DATA S.R.L.
Valentin Enescu
Simona Belea
Mihaly Balogh
Baczai Geo
Mircea Goia
Stefan Lipoczi
Iulian Litcanu
S.C. ECOLOGIC PRODUCT S.R.L.
Dona Ursu
Adrian Boca
Andreti Stroie
Cosmin Manoiu
Viorel Nanu
Florin Micuda
Boris Capitanu
Marius Posirca
Daniel Gherghel
Cookie Lee
Lucian Ulmet
Gheorghe Plasoianu
Marius Petru Onica
Racareanu Danut
Adrian Denitoiu
Ovidiu Marian Blaj
Oana Podaru
Istoc Aura Andreea
Ion Petrescu
Tandea Alexandra
George Catalin Sura
Nur Karmouta
Daniel Melinici
Catalin Ioan Popa
Adela Bratu
Adrian Sercau
Adrian Bogdan Maciuceanu
Muresan Lucian
Stefan Taranu
Alexandru Valentin Canela
Catalina Moroianu
Maria Dermengiu
Victor Slav
Anda Adam
Iulia Vantur
Familia Moroianu
Ioana Moldovan
Ana Maria Gheorghe
Mihai Bajenaru
Victor Capitanu
Andrei Diaconescu
Vlad si Meda Micsunescu
SCA Zamfirescu Racoţi Predoiu
Paula Herlo
Denisa Lazar
Doina Gradeo
Adela M
Dana
Mihaela
Lucica Uta
Silviu Badea
Ancuta Maria
Ion Paulina
Ilinca Sofia
Oana Visoiu
Ioana K
Sandra Pralong
Alex Dima
Vica Ilie
Georgeta Enescu
Andrei Dumitrescu
Liviu Bosoanca
Dan Bosoanca
Nicolae Ene
Madalina Scurtu
Eleonora Udroiu
Doina
Iuliana Craiciu
Fanut Costea
Lavinia
Iulian Popescu
Razvan Vladulescu
Andreea Simulescu
Gabriela Popescu
Elena Lasconi
Andreea Esca
Oana Andoni
Lucia Uta
Cristi
Gheorghe Boeru
Olga Veisz
Calin-Andrei Zamfirescu
Adi Ghica
Ioana Katona
Cristian Meneran
Gheorghe Irina Cristina
Badarau Andreea
C. Prundu
Barbulea Felix
Iulian Tanasescu – Vlad
Talpes Luiza
Balanescu Oana
Ciprian Palaghita
Vacarescu Dragos Lucian
Daciana Vijiitu
Elena Vasile
Camelia Grozea
Constantin Emilia, donatie din partea avocatilor din Baroul Bucuresti
Lambru Nicoleta
Trandafir Mihaela
Neagoe Marian
Emilian – Claudiu Faca
Anonim
Dumitrache Viorica
Nistor Nicoleta Elena
Sfaraiac Cristian - Marcel
Cab. Ind. Av. Robert Ionita
Dirva Carmen
Moldovan Lucia
Plopeanu Corneliu Dragos
David A.A.
Sarbu Irina
Mihai Alexandru Ristici
Stroescu Caleopi
Catrina Anca-Andreea
Tanase Doina
Demian Florin Marius
Coca Elena
Mocioi Alexandru Horia
Eugenia Sulima
Dragos S. Frincu
Buzica Roxana Cristina
Grebla Marian
Ponta Radu - Tudor
Zarzara Sorin
Paduraru Cristina
Silvia Marinescu
Rogoz Ruxandra - Elena
Mihalce Florian
Larie Monica Lucia
Benta Marin-Mihai
Calin Mihail
Dragos G. Erusencu Maracineanu
Stamate Alina
Nita Dragos Vasile
Iulia Craiu
Vladu Oltenica
Ghenu Nicoleta
Stramb Codruta
Anonim
Apetrei Alexandru
Gurita Valina-Elena
Pal Rozalia
Cab. Av. Safta Cristina
Caracostea Cristina
Dragne Cecilia
Alina C. Osiac
Adina C. Durbac
Duta Narcis Ionel
Stoica Monica Elena
Lica Bogdan
Popescu Adrian Tudor
Sonda Daniel Alin
Dumitrescu Oana Andreia
Andreea R. Chelban
Alina Trusca
Laura M. Maxim
Utoiu Ionut
Ioana A. Hurdubelea
Dutescu Carmen-Mihaela
Roxana C. Perianu
Matei Ramona Florina
Radu Valentin
Stefan Raluca Elena
Anonim
Pican Amelia Maria
Mircioiu Vlad Mihail
Cucu Samson
Chivulet Alina
Miliatru Georgeta Gabriela
Presura Mihaela-Alina
Vacarescu Dragos Lucian
Nacu Nicoleta Irina
S.C. DIRECT TARGET S.R.L.
Multescu Carmen Iuliana
Laura I. Bradea
Birou Av. Gheorghita Cristina
Nuta Anca Elena
C.I.A. Andreia Pislaru
Diamandescu
Botocan Diana
Cambrea Irina Marilena
Anghel Alexandra
Gandac Adela
Constantin Maria
Bacanu-Nicolai Ady Mugurel
Chituleasa Corina
Nicolaescu Maria Eugenia
Adrian Citu
Marius Cristea
Irina Drumea
Gabriel Ursache
Avram Florin
Adrian Duralia
Ioana Andrada Ciorba
Guido Mitchell
VMS – Vehicle Management Systems S.R.L.
Alexander Nicolae
Argeseanu Florina
Anca Preoteasa
Dragos Sebastian Untaru
Net Design S.R.L.
Cristina Cosma
Ioan-Bogdan Dornescu
Mike Stepelfeld
Razvan Iliescu
Mihai Lucian Radovicescu
Daniele Billi
Pestritu Nicolae
Radu Cristea
Gabriel Alin Rus
Alexandra Popa
Ministerul Justitiei
Consiliul Superior al Magistraturii
Consiliul Superior al Magistraturii- fond presedinte
Macsim Lavinia
Pirtan Ecaterina
Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Suceava
Oprea Ionut Dorel
Condurache Pascariu Dumitru
Elena Socoliuc
ROM STAR S.R.L.
Gheorghe Simona
Secan Petru
Costina Florica
Atodiresei Dorin, Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani
Marasoiu Nicoleta, pentru Tribunalul Bucuresti- Sectia 5
Marasoiu Nicoleta, pentru Tribunalul Bucuresti- Sectia 6
Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti
Costache Nelu
Balogh Attila
Comsa Gabriela
Covrig Lenuta – Tribunalul Mures
Ion Elena Geanina – Parchetul Urziceni
Amzuloiu Ion Dorin
Georgescu Dorin
Ilina Vasile (Asociatia Magistratilor din Romania)
Calin Tudorel
Popescu Georgeta – Judecatoria Turnu Magurele
Societatea de Cruce Rosie Dambovita
Craiu Iulia
Boc Viorica
Marian Mircea Florinel – Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Neamt
Malaescu Carmen Viorica
Vlad Felicia
Apostol Gabriel – Judecatoria Pitesti
S.C. HELENE S.R.L.
Tarau Carmen Eugenia – Curtea de Apel Pitesti
Avramescu Ion
Tenea Beatris-Diana
Birou Notarial Public Buibar Iuliana
Birou Notarial Public Coman Mihai si Troneci Marius-Eugen
Anonim
Anghel
S.C.OLMIFARM S.R.L.
Cristea Stefan Virgiliu – magistratii Sectia a VI-a Bucuresti
Sandu Constantin
Dobrin Nicoleta – Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII-a
Dasu Gheorghe
Popa Viorica – Judecatoria Calafat
Asociatia Magistratilor din Romania – Filiala Suceava
Susai Ana – Judecatoria Sector 3
Stanoiu Eugen
Micu Sofia Sinziana
Hehn Iosif – Curtea de Apel Timisoara
Judacatoria Rosiorii de Vede
Ananuta Elena – Judecatoria Sectorului 2
Nistorescu Cristian-Cosmin
Manoliu Cristian
Cimpoiasu Tanislav Dan Ionut
Bacila Daniel Victor
Anonim
Voicu Florentina
Boga Marius Gheorghe
Grosu Marian Adrian
Vaduva Adina Crimhilda
Olteanu Violeta
Lazar Gheorghe
Anitoiu Nicoleta
Marta Beatrice
Mihai Georgeta Liliana
Macovei Pompiliu
Miron Carmen
Musat Elena-Simona
Udrea Gabriel-Valentin
Chelaru Valentina Augustina
Rusu Mirabela-Carmen
Stancu Alina Mariana
Alexa Irina Andreea P.F.A.
Stoiciu Iuliana
Ionita Mihai-Silviu
S.C. BDG IMPORT S.R.L.
REDOX RESEARCH ANALYTIC S.R.L.
Anonim
Gabriela G. Duta
Laura A. Alexandru
Avocat Miron Ana Maria Elena
Atanasescu Ana Maria
Ion R. Anitoaei
Cab. Ind. Av. Dumitru Dragos
Stoica Anca Mihaela
Av. Burz-Pinzaru Sebastian Andrei
Sanja Seic Ahmed
Rasoiu Adrian-Cosmin
Moraru Dumitru
Grigoriu Ioana-Lucia
Stoica Florentina
Cucu Mihai Laurentiu
Elena O. Badea
Anca M. Popa
S.C. QUATTRO STAGIONI GROUP S.R.L.
Dragomir V. Bogdan
Smeu Roxana Petruta
Chivulet Oana-Corina
Ungureanu Florin Romeo
Bolboaca Gabriel Vasile
Zosmer Carina
Simioenscu Carmen
Burtam Maria Alina
Strimb Codruta
P.F.A. Waszkiewicz-Filioreanu Ioana
I+I CONSULTING S.R.L.
Patrascu Mihaela
Tanase Vlad Gheorghe
S.C. I&M STUDIOS S.R.L.
Camelia F. Stanciu
Mihai Elena
Popa Marius
Florescu Adrian-Constantin
Ciudin Daniela
Ciudin Cristian
Niculae Codruta
Pavel Ileana-Dochia
Ghenu Elena-Georgiana
P.F.A. Pascu C. Cristian Constantin
Daniela T. Costea
Trasnitu Robert-George
S.C. DIONIS PRESTCOM S.R.L.
Anca Mihaela Georgeta
Cristina D. Enoiu
Ivan Adina
Victor Contineanu
Gabriela Tisca
Geanina Rentia
Anonim
Farcas Cosmina
Ionut Octavian Raduletu
Pinzariu
Radu Cristea
Gabriel Alin Rus
Alexandra Popa
Emil Nitu
Mihai-Stefan Enescu
Cojocaru Viorel
Victor Voevodschi
Bogdan Zaharie
Alexandru Cimpoca
Corneliu Dote
Ionut Ilie
Marius Topsa
Alina Brad
Chirica Nicoleta
Catalina Vrabie
Tunde Borsos
Radu Constantin
Andrei Gaceff
George Catalin Sura
Mihai Stefanescu
Dan Zbughin
Dorin Bara
Dana Niculescu
Bogdan Torcatoriu
George Lang
Marius Candea
Nadire Omer
Razvan Draghici
Pierre Compan
Teresa Violante
Daria Sdrula
Ramona Coman
Neagoe George – Danut
Morosan Marius Alexandru
Burciu Daniela
Lacatus Eleonora
Bogdan Ana Elena
Onescu Dan
Macromex S.R.L.
Cristian C. Voicu
Ghetu Raluca Alina
Zburlea Corina – Elena
Elefterescu Urzica Andreea
Comaliment S.A.
Iacob Adina – Violeta
Tache Georgeta
Patlageanu Alis Damiana
Jelea Mihai – Gabriel
Albu Ana – Andreea
Pro Design Services S.R.L.
Morcov Cristiana
Mihaescu Emil – Cristian
Catoiu Dragos Ion
Best Consulting Ideas S.R.L.
Mija Mihaela
Ionescu Simona Georgiana
Enache Camelia
Cismaru Viorel – Cosmin
Buzatu Alina Laurentia
Petra Narcisa Ionela
Anonim, Timisoara
Toma Mihaela Silvia
Ursachi Daniela Florentina
Lazar Ioana
Tiron Magda Ramona
Ionea Patricia Marilena
Knopf Mihaela
Asociatia M.A.M.E.
Lungu Rodica
Paterau Otilia – Florina
Voicu Florentina
Morjan Estera
Solvit Networks S.R.L.
Nasturas Elena Roxana
Lucia M. Raicu
Adina M. Stef
Rednic Zoita Maria
Popescu Negreanu Tiberiu
Tomescu Florin – Ioan
Burtea Bogdan – Ionut
Grothkopp Henning
Neculai Silvia
Laurentiu Trifan
Cristea Platon Oana Cristina
Anca – Diana Barbu
Claudia Ionica Florescu
Stefan Gheorghe
Maria Pacurar
Lupu Liliana
Octavian Bogdan Pop
Lucian Socaci
Cristian Craus
Alexandra Macsoda
Zsolt Sarkozi
Horea Bacila
Adrian Tufa
Alexandru Stanescu
AMT COKE
Bogdan Niculescu
Biotic Web
Cristina Mihalea
Gavrila Roba
Brian Swanson
Adina Barbu
Octavian Cosma
Catalin Codreanu
Radu Deliu
Marius Cornel Dumitrescu
Anca Atanasiu
Mihaila Sorin
Andrei Mihai Bejenaru
EUROEST CAR SRL
S.C. PETROM S.A.
Burtan Liana
Stoica Liana
Radulescu Bogdan
Lucretia S
Monica I
Dan S
Dan A
Dan St
Mihaela D
Ghita Gheorghita-grup medical de la Policlinica Spital Gaesti
Bolosina Horia
Mariana Vogel
Andrei Dragos
Flucus Cosmin
Braileanu Raluca Victoria
Kapusta Sorana
Agapie Mariana
Barbu Luminita Elena
Popescu Irina
Mandache Florentina-Mirela
Daschievici Emilia-Dorina
Milea Sinziana-Iulia
Ionescu Constantin-Cristian
Iulia Andreea Bunescu
Batrinu Roxana Mara
Tomaida Roxana Lixandru
Adrian Patarlageanu
Palii Ovidiu Gabriel
Obreja Serban Georgica
Stegarescu Gabriela
Bratu Ioana-Andreea
Valea Alina
Ghencean Andrada Cristina
Milea Sinziana-Iulia
Butoi Raluca Teodora
Popescu Daniela Elena
Popescu Andreea Mirabella
Anonim
Arjocan Cristina Liliana
Anonim
Anonim
Caraus Madalina Iliana
Elena Schimbeschi
Buciuman Adrian
FC Strambu Petrom Targoviste
Haias Marinela
Bordeut Ovidiu
Ionescu Carmen
Silvia E. Nistor
Sandu Cristina Elena
Goanta Elena Irina
Rey Cristian-Nicolae
R.J. Boumans Eo
Furnea Cristian
Daniela Petcu
Manea Alin
Saila Carmen
Macovei Sinziana
Saila Carmen
Cristea Radu-Adrian
Negut Mihaela Liana
Ioniata Doina Cristina
Caraus Madalina Iliana
Nistor Nistor
Adrian Scarlat
Tapalaga Nicolae
Daniel Munteanu
Maria Gavrilescu
Andra Ilie
Dan Zbughin
Camelia Grozea
Tobosaru Diana
Bogdan-Alexandru Grigore
Razvan Radu
Tijean Menzat
Paula Dana Szabados
Nita Claudia
Vacarescu Gheorghe
Namaz Pervin
Neagu Doina
Nita Claudia
Muresan Ioan
Cristina Rotaru si ceilalti prieteni de la Rin Grand Hotel
Ioana si Doru Bostina
Ciprian
Radu Dimofte
Sofi si Cristi
Alina
Alexandra
Narcisa
Monica
Ruxandra Gubernat
Anca Andrei
Anonim
Mociran Diana Cosmina
Cosciug Andreea-Maria
Stefan Romulus Cristian
Daniela
Rotaru Cristina
Anonim
Stamate Alina
Ionita Aura Lavinia PFA
Cab. Av. Cutov Adina
S.C. GEO CLAS S.R.L.
Anonim
Costea Alexandra
Ferariu Vasilica
Fratila Razvan Costin
Moldovan Lucia
Manu Adrian
Mihalachioiu Cristina
Ciuca Mircea Alexandru
Nedelcu Valentin Radu
Bianca M. Vintila
Mihes Cristian Dumitru
Visinescu Sorin-Mihai
S.C. GLAM BRIDES S.R.L.
Daniela Stase
Retevoescu Andreea Rodica
Marinii Florentina
Docan Florin-Bogdan
Valcu Sergiu
Oproiu Ionut-Daniel
Tarasescu Ion
Nae Oana Monica
Mandres Eleodor
Pieleanu Cristina
Rotaru Cristina
Stoicescu Anca-Rodica
Madalina C. Ariciu
Ramona M. Patrasc
Felecan Ciprian Claudiu
Iacob Ciprian Vasile
Cheaburu Rucsandra-Crina
Groza Reliana
Vlaicu I. Anca-Iulia CIA
Manole Cristina
Anonim
Gabriela L. Radulescu
C.I.A. Andreia Pislaru
Emanuela Dima
Roxana Nedelcu
Daniela si Adrian Siu
Lucian Muresan
Zsolt Konczey
Radu Groza
Mircea Teodorescu
Mirela Gabriela Rus
Gabriel Sas
Pierre Compan
Vlad Cristea
Puiu-Alin Petre
Florin Dinu
Stefan Wassilko
Camelia M. Tabacaru
Ioan Balint
Florin Stefan Croitoru
Dumitrache Cornelia Gabriela
Sabina Ille
Popescu Corina
Cristian Mudure
Verjana Tutuian
Adrian Tudorica
Claudia Florescu
Cosmin Juravle
Mariana Marinescu
MW C. Stefan
Christian Mihalcea
Mevrouw P. C. Banceanu
Popescu Andreea-Luciana
Morariu Radu Claudia
Dragomirescu
Acsinte Radu Stefan
Anca Cecilia Chicu
Ioana Maria Gligor
Dinu Marian
Chandogova Katrina
Sinziana Ianc
Do Diaconu
Cramariuc Bogdan
Popa Gabriel
Adrian Dinculescu
D. Verkade EO B. Verkade
Pitala Malgorzata
Elena Pascal
Aurel Rares
Oprea Lucian Gabriel
Citiruga Laura Cristina
Anonim
Varzaru Cristina
STOICA SI ASOCIATII, Societate Civila de Avocati
Badiu Bogdan-Dumitru
Boboc Alexandra
Skakacs Andreea Cezara
Ghenu Elena-Georgiana
Colegi Cosmin Rosu
Alexandru Donoiu
Lazar Catalin Valeriu
Voicu Ciprian-Catrinel
Moraru Dumitru
Dana C. Cernat
Ileana Cernat Setrio Soft
Marin Alin-Ionut
Teodor Teodora
Anonim
Dimitriu Alisa
Onet Maria Elisabeta
Anonim
Mariana Bivolaru
Loredana G. Negreteanu
Andrei Gaceff
Lisievici Andreea
Irina N. Schiopu
Pruna Florina
Moleavin Mihaela
Serban Mihai
Popa Alexandra
Orzea Carmen-Iulia
Kocza Cristian Lucian
Dobre Bogdan Stefan
Adriana Istrate
Alecu Irina
Constantin Anemona-Elena
Galan Elena
Gavrilescu Gabriela
Manea Ileana Andreia
Popescu Catalina-Marilena
Hotca Lucian
Turtoi Gabriel
Megelea Simona
Grigorescu Mihaela
Sima I. Cristina
Gera Ionela
Statie Petre
Ticu si Anica Florescu
Raluca Bengescu
Popescu Magdalena
Lubov Stoytcheva
Parohia Ortodoxa Romana La Dor
Valentin Alangiu
Laurentiu Ispir
Ciprian Valer Mare
Sorin Niculae
Sorin Vladulescu
Razvan Ion
Zaharia Cezar
SEO LONDON SERVICES
Zaharia Cezar
Habina Paul
Gabriel Pascu Doina Dragnea
Liviu Olaru
Trifescu Isabela
Alun Gwyther
Sorin Taus
Tiberius Puiu
Marian Petre
Horea Bacila
Veres Alexandra
Marinii Florentina
Doca Crisitna
Badita Mariana
Mocanu Ana-Maria
Gheorghe V. Nicoleta
Popescu Camelia
Murea Florin
Stanese Irina
Georgescu Miruna
Petroaie Bogdan-Eugen
Voicu Lucian
Anonim
Popa Claudia Loredana
Pantiru Gabriel Costinel
Ghiuta Liviu-Serban
Cabinet de avocat Cojocaru Mirela Jeny
Cabinet de avocet Poenaru Andreea Simona
Floarea Adriana
Constantinescu Cristina Maria
Pindaru Cristina
Dadu Emanuela
Pop Sebastian-Vasile
Adriana Istrate
Tabacaru Ovidiu
Dumitrache V. Dragos
Paraschiv Cezarina Cristina
Furtuna Laurentiu Claudiu
Sevvidis Dorina-Carmen
J&A GARRIGUES S.L.P.
Anonim
Olaru Razvan Constantin
Marcu Traian Costin
Macicasan Cosmina Marilena
Melinte Anca Elena
Marinii Florentina
Draghici Constantin Felix
Bunescu Iulia Andreea
Tudor Marian-Paul
Pesceanu Decu Danut
Manoiu Liviu Nicolae
Ionita Mariana
Zaharia Anamaria Lucia
Matei Cornelia
PETROM STAFF
Dorlin Muresan
Fenesan Mihnea Ion
Petrusca Eugen
Cosmen Moldovan
Horia Parvanescu
Lucretiu Daniel Georgescu
Dumitru Opris
Iorgulescu Dragos
Irinel Marian Serediuc
Ion Moldoveanu
Neagulov Valentin
Gavril Teofil
Raluca Ioana Cohn
George Dumitrescu
Alexandrescu Eugenia
Ciprian Pescaru
Sandulescu Sorin Marin
Dumitrescu Daniela
Mihail Seidner
Oterdoom Heiko
Laura Elena Radu
Dan Rareş Răducanu
Răzvan Dincă
Dinu Ioan Drog
Veronica Dobozi
Radu Rizoiu
Cătălina Dicu
Claudiu Galu
Oana Zamă
Cristina Muşat
Mugurel Talancă
Mircea Sinescu
Valentina Elena Preda
Marieta Avram
Doina Râmniceanu
Cristiana Blei
Andra Roxana Ilie
Oprea Gabriela Elena
Popescu Valentin
Maria Butucaru
Gabi Stan
Cristi Moldoveanu
Claudiu Mateescu
Andrei Gavril
Iulian Harpa
Silvia Duta
Andreea Boz
Calin Livia
Madalina
Roxana
Enciu Lucian
Petrescu Floarea
Cornelia
Economic E&P – Petrom
Stoica Emilia Daniela
Ilie Daniela
Budulacu Mihai
Bragau Alexandru Bogdan
Grecu Dumitru
Teodoriu Iulia
Corbu Razvan
Mireanu Elena
Constantin Emilia –donatie avocati
Oros Floarea
COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES S.R.L.
Draghici Ioana Elena
Cotoara Anamaria-Dalia
Saghin Marius Stefan
Mitru I. Ramona Andreea
Nicorici Florin Lucian
Lut Dina Maria
Falnicu Valeria
Petrisor Ioana
Gheorghiu Mihaela
Sucursala Moinesti
Mereuta Mioara
Anonim
Codrean Flavia-Anamaria
Gradisteanu Dragos
Iosif George
Munteanu George
Mihaela Tunaru
Raluca Avramescu
Diana Bulboaca
Herta Elena Diana
Georgescu Radu
Sabau Adrian
Mirabela E. Burcea
Verjel Ana-Maria
Savulescu Constanta
Toader Ion
Dobrea Marius-Bogdan
Dumitras Catalin Constantin
Melinte Maria
Soc. Civ. Prof. Covaci si Covaci
Albotica Adrian-Matei
Cab. Av. Buric
Balan Simona
Vacariu Ramona
Rogojan Tudor Voicu
Ana Maria Mateescu
Sava Amedeo
Mihaela Miu
Gabriela Popa
Elena Batranu
Cristina Bita
Virgil Dragoi
Alexandra Dragnescu
Anca Prisacariu
Nicu Dumitru
Stefan Liscan
Silvia Dinica
Aurelia Tatarus
Olivia Popescu
Cristina Socae
Mihaela Trandafir
Mihaela Mares
Ana Maria Pujina
Corina Krisan
Luiza Simionov
Harm Aben
Bordeianu Vasile
Issam Rifai
Gabriela Cretu
SCA Duncea, Stefanescu si Asociatii
SC AGRICUENCA SRL
SAATCHI & SAATCHI ROMANIA
Baroul Neamt
Stoian George Daniel
Grigore Bogdan-Alexandru
COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES S.R.L.
Cichi Laura Nicoleta
Hamamatsu-Shi Nakaku Motouocho
John Faurescu
Raluca Stanescu
Camelia Dogaru
Maria Cristina Voicu
Salajia Maria
Bucur Dragos Andrei Puscasu
Costinescu Cristiana
Iordan Ana Cristina
Papageorgopoulus
Irina Niculae
Muresan Gabriel Sorin
Chicireanu
Brustur Elena Lavinia
Mevrouw L.G.
Cornel Popa
Ciprian Timofte
Bogdan Halcu
Horia Ispas
Stefan Damian
Patricia Enache
Alina Meches
Tiberiu Bratu
Mariana Magherusan
Teodora Muceanu
Cristi Ispas
Ionescu Marilena Aura – Bank Leumi
Cojoc Adina Otilia
Nastase Laurentiu-Cosmin
Sorlescu Alexandru
Mihaila
Mihai Laurentiu
Popescu Eugen
Stefan Vasile
Rodica Ionescu
Cioc Rucsandra
Recalo Mihai
Adamache Anca Maria – Ayuda Espana
Adrian Valc
Radu Constantin Fotolescu
Lut Dina Maria
Bogdan Tataru
Isabel Dentinho de Oliveira
Constantin Emilia- donatie avocati
Gheorghe Nicoleta
Avocat Alina Monica Miron
Marin Ionela
RADU TARACILA PADURARI RETEVOESCU S.C.A.
Bucsa Dan Dumitru
Nimigean Horatiu-Ioan
Carmen Chiper
Hirit Gabriel
Furica Iuliana
Dimitriu Mihaela-Luana
S.C. TECRA COM S.R.L.
Elmiyeh Maria
S.C. ADTrade Consulting S.R.L.
Maria Gavrilescu
Alexandru Lazar
Surlea-Misaila Ramona
Iulia Duta
George Baltatanu
Stan Andrei
Stan Rodica
Vasile Loga
Avasilcai Daniel
Jean-Arthur Deda
Adrian Popescu
Travis Stevens
RETI
Anonim
Elena C.Petruc
Turcu Vasile Cosmin
Pirvu –Chirila Alin
Leoveanu A.
Anonim
Smuliac Elena Corina
Eugen R. Stanica
Benyi Palko Daniela
S.C. SOLIDMET S.R.L. (Dan Dragoi)
Bolboaca Gabriel Vasile
Barbu Liviu Silvian
Benyi Palko Daniela
Radu Palada
Manuela Lupu
Dragoi Catalin
Cozarov Oana Viorica
Krilovici Dragomir Nicolae
Duta Oana-Adriana
Ionescu Cristian Laurentiu
Anonim
SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI IONESCU SI SAVA
Gheorghe Pavlovschi
Bogdan-Paul Stefan
RoWeb Development
Simona Diaconu
Scarlat Marin
Tiu Maria Lorena
Lutu Mariana
Vintila Viorel
Despa Aurel
Gheorghe Marin
Gheorghe Catalina
Opris C
Petcu R
Andrei Anton
Chitu N
Brill F
Petrea D
Vlad A
Stan A
Tarascu R
Enache C
Vintila Livia
Zamfira E
Zizi Maria (Italia)
Mititelu Ionut (Grecia)
Mariana Ionescu
Mihaela Neagu
Victor Neagu
Iulian Vladu
Georgeta Dinca
Jan Untarescu
Joita Vlaicu
Centrul Reeducare Gaesti
Dan Iacobuta
Claudiu Popescu
Andreea Carmen Diaconu
Florea Ungureanu
Cristina Ciobanita
Nan Meda
Violeta Duca
Mihaela Popescu
Cristi Dorica
Florica Mihalcea
Gheorghe Popescu
Atonia Prioteasa
Alexe Scurtu
Lucretia Vlaicu
Minodora Simion
Claudiu Duica
Anghelescu
Ilie Mirita
Marin Manda
Fanut Costea
Lazar Daniela
Tomescu Ion
Olimpia (Olimfarm)
Florin Simescu
Laura Gaisteanu
Ioana Tache
Lorena Dumitrache
Stan Irina Cristina
Stefan Balint
Danut Teodorescu
Vlad Dumitrica
Loricz Andrei
Ursu Alexandru
Asociatia de Terapii Integrative Sfantul Nectarie
***
*
Dragos Despinoiu
Codrin Lazar
Sorin Romanescu
Andreea Dobrescu
Andreea Marcu
Radu Cristea
Anca Daniela Chirita
Cristina Apetroaie
Magda Forrest
Alin Simion
Andreea Muntean
Alexandra Stan
Cezar Nicolescu
Dragos Lungu
Alexandra Maria Iliescu
Robert Horatiu Mihalache
George Iosif
Nicolae Draghiceanu
Ghiorma Radu

Donatii online prin PAYPAL






luni, 10 august 2009

Numere Teledon apelabile din reteaua Romtelecom

Numere de acces
Pentru 2 Euro: 0900 900 652
Pentru 5 Euro: 0900 900 650