sâmbătă, 13 martie 2010

VA MULTUMESC DIN SUFLET! Suma stransa la data de 12.03.2010





VA MULTUMESC DIN SUFLET!

20 de comentarii:

Prahovean spunea...

Doamne ajută!
Este prima oară când scriu un comentariu pe blogul tău, deși am aflat de cazul tău de mult timp.
Deși nu sunt în poziția de a ajuta din prea mult financiar, pot, să îți spun despre puterea harului divin de a vindeca. Sunt două surse care merită menționate la noi în țară, de care vreau să vorbesc: mormântul părintelui Arsenie Boca de la Prislop ( www.arsenieboca.ro )și osuarul Mucenicilor Anticomuniști de la Aiud. Aici s-au făcut minuni mari, puternice, oameni în situații chiar ca a ta și-au găsit vindecare. http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/06/24/sfintii-din-aiud-nu-dorm-noi-minuni-ale-sfintilor-martiri-de-la-aiud/
Sper ca acestea să îți fie de folos.
Eu însumi am trecut printr-o vindecare, a părintelui Arsenie și a Mucenicilor Anticomuniști.

Prahovean spunea...

Uite un loc care cred ca te-ar interesa: http://www.valeaplopului.com/rohome.php
http://www.youtube.com/watch?v=hDJEabJzL30
http://www.youtube.com/watch?v=8t2TdrIzz3o
http://www.youtube.com/watch?v=WQ9zRkjgakc
http://www.youtube.com/watch?v=Xpak9U0_kFE

Diana spunea...

Cristina, poti sa-mi trimiti un mail de contact la adresa dianastoleru at gmail dot com? Eu si prietenele mele am ajutat un om bun sa stranga niste bani pentru transplant medular in timp relativ scurt. www.danielraduta.ro.

Ne gandim la o clinica pentru transplant in Romania. Avem planuri.
As vrea insa sa te cunoastem si sa intelegem ce se intampla si in cazul tau, de ce sistemul asta de sanatate nu isi recunoaste impotenta cu demnitate, eliberand macar formularele 112 in regim de urgenta...

Anonim spunea...

Mult curaj, Cristina, si sa nu uiti ca mai exista si puterea gandului bun! Nu prea am mers/nici nu prea merg la biserica. Argumentul meu dintotdeauna a fost ca nu-mi pot aduna gandurile cu atata lume in jur si ca mai bine ma rog acasa. Cineva drag mi-a spus ca e pertinent ceea ce simt, dar ca in biserica, deci in multime, rugaciunea este mai puternica pentru ca mai multe ganduri merg in aceeasi directie. Am imparatasit povestea ta la toti cunoscutii mei in speranta ca putin cate putin reusim sa contribuim si noi. Cu totii ne dorim sa iti fie bine. Sunt convinsa ca asa o sa fie.
Cu mult drag,
Emilia

Alecsandru spunea...

Hai Cristina capul sus suntem alaturi de tine. se poate strange suma de bani :X

Aquarelle spunea...

Totul va fi bine, principalul sa nu cedezi si sa crezi!Dumnezeu sa te ajute!!!
cu drag Lola

Anonim spunea...

http://facem-zambete.blogspot.com/2010/02/dar-am-nevoie-de-sansa-am-nevoie-de.html - saru-mainile si ma inchin in fata dvs pentru puterea de care dati dovada, am sa ma rog pe dvs si am sa donez o suma mica, din pacate nu pot una mai mare.
urmand linku de mai sus am aflat de cazul dvs, stiu ca cel care a scris a mai ajutat alte [ersoane

Circoloco spunea...

Curaj Cristina...am tipat din toti rarunchii pentru tine si multi altii in aceeasi situatie, pentru cei fara marketing (asa cum au avut unii, de am fost intoxicati de ei prin pilele lor si cunostintele din presa) si se pare ca s-au sensibilizat la acuzele mele si au inceput sa faca ce pot si pentru altii. Multa bafta!!! Si sa auzim de tine vesela si sanatoasa!

emi spunea...

Multa bafta Cristina! Inca un pic si se strange suma.

Ai grija de tine. Ne gandim la tine si la multi care mai sunt in aceeasi situatie si speram sa va faceti bine.

Andra Popovici spunea...

Buna:)

Sunt unul din sutele de vizitatori care, pe langa ca iti posteaza mesaje de incurajare pe blog, sunt si alaturi de tine,te sustin pentru k tu sa fii tare, sa poti trece peste acest hop!
Stiu din experienta personala ce inseamna aceasta boala, stiu cum e sa doarma cineva langa tine si sa o auzi cum plange uneori fiindca o doare ingrozitor...perfuzia...indiferenta celorlalti...stiu cum e sa astepti in fata usii salonului pentru a o vedea, gandindu-te k nu stii ce va fi peste 5 minute...pe ea doar determinarea si vointa ei de fier au tinut-o inca un an in viata...(R.I.P Oana!!)
Acelasi sfat ti-l dau si tie: lupta, spera, indrazneste!! e singura arma viabila, nu ti-o poate lua nimeni...noi, restul...suntem alaturi de tine!!
Insanatosire grabnica!!
Andra P.

Adrian spunea...

Sper sa reusim sa te ajutam. Eu am un banner, am scris un post si dau un SMS insa per total chiar sper sa iti fie bine si chiar sper sa scapi si sa fii sanatoasa! Imi pare rau ca nu pot sa spun mai multe dar...pana la urma singura chestie ce conteaza pentru a face absolut orice inseamna sanatatea ceea ce iti doresc si te sprijin sa ai!

Mihai spunea...

hai ca parca nu mai sunt chiar asa de multi, mai e un pic !

Anonim spunea...

Sa-ti aduni si puterile, si banii necesari, sa te faci bine, sa poti zambi,sa te bucuri de viata. LA MULTI ANI - de Ziua Femeii, (cat mai multi-peste 101)Respect din inima pentru tine, sa lupti pentru sansa ta la viata.

Anonim spunea...

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si Lumina in suflet Cristina!
Tu vei fi bine, o sa vezi, roaga-te cu incredere si strange pumnii cand ti-e greu, Dumnezeu nu te va lasa!
Fii optimista, stii bine ca esti printre norocosii- suna straniu, dar asa este, nu?- care au avut suportul necesar promovarii pentru a reusi sa stranga suma necesara transplantului.
Ma rog sa fii bine atat tu cat si toti oamenii care au nevoie de sanatate.
Vorbim peste un an cand tu vei strange bani pentru alti oameni care au nevoie de ajutor asa cum ai avut tu acum.


Ana

Alecsandru spunea...

in sfarsit vestea cea buna. o cam asteptam de cateva zile...ma bucur ca ai reusit sa strangi suma necesara. Multa sanatate si sunt alaturi de tine.

Anonim spunea...

Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste problemele tale medicale! M-am bucurat ca ai reusit sa strangi suma necesara pentru interventia medicala...

Anonim spunea...

Ma bucur tare mult ca suma necesara s-a adunat.Asteptam vesti bune in continuare. Sa ramai increzatoare si optimista, vei reusi!
Doamne-ajuta!
Roxana

Monica spunea...

ma bucur mult ca s-a strans suma de care aveai nevoie. ma gandesc la tine si-ti tin pumnii.

Mirela spunea...

Ma bucur ca ai reusit sa strangi banii de care ai nevoie si sper sa apari cat de curand cu un mesaj de insanatosire...Multa bafta

Mianda spunea...

Draga Cristina,

Mai este valabil numarul de SMS? Din pacate eu am aflat recent de cazul tau si vreau sa mobilizez prietenii sa doneze, iar prin SMS este cel mai simplu. De asemenea vreau sa postez pe blogul meu detaliile pentru donatie, poate ajuta.

Mult curaj! E multa lume alaturi de tine, macar sufleteste.

Raluca