vineri, 5 februarie 2010

TRIMITE UN SMS LA NUMARUL 879

pentru a dona 2 euro, in perioada 5 februarie - 14 martie 2010
*numar apelabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote. Servicii oferite gratuit. Nu se percepe TVA.

45 de comentarii:

Anonim spunea...

Cristina, trebuie sa reusesti! Vom fi alaturi de tine si din putin se face mult. Poate vor fi oameni care pot dona mai mult decat valoarea unui SMS sau a unui apel telefonic, sunt si oameni cu suflet mare, trebuie doar sa afle povestea ta. Curaj, nu-ti pierde increderea, lupta in continuare pentru viata, vei invinge boala, vei dobori obstacolele. Doamne-ajuta!
Roxana

Anonim spunea...

te sarut Cristina,
cu siguranta o sa fie bine Cristina.

lupta trebuie castigata, o sa vorbim cu cel de sus sa fie bine.
tatiana

Anonim spunea...

Am verificat merge...iti doresc sa reusesti sa strangi cat mai repede sumele necesare transplantului si a evaluarilor ulterioare dar cel mai mult iti doresc sa iti gaseasca schema optima de tratament care sa puna capac acestei boli rebele.
Pana atunci multa putere si aveti grija de voi.
Cu drag,
Ligia

Alecsandru spunea...

off :( off off...ma lasi fara cuvinte...
am trimis si eu sms-uri :(

Cristina Dinu spunea...

Si ai pus si banner. Multumesc, Alecsandru!

Cristina

Klaude spunea...

Stiu ca suna a gluma proasta dar trebuie sa gandesti pozitiv,conteaza foarte mult pentru ca multi oameni renunta sa mai spere cand este vorba de asa ceva si prin asta deja au pierdut.Nu stiu prin ce treci si nici macar nu pot sa-mi imaginez dar lupta in continuare,intotdeauna exista speranta.

Cristina spunea...

Sunt alaturi de tine. Am trimis deja un msg si voi mai trimite. Sper sa se rezolve totul cu bine si sa reusim impreuna sa-ti oferim sansa la un nou inceput!

Anonim spunea...

Mult succes Cristina, sa dea Dumnezeu sa castigi lupta cu boala.

Anonim spunea...

Incerc sa trimit sms de pe Orange, mai exact de pe cartela Orange si nu reusesc - imi spune "destinatie neperminsa"

Are cineva vreo idee de ce? Am ceva Euro pe cartela si vreau sa ii trimit.

Nu se poate prelungi perioada? Pentru ca as vrea ca la fiecare reincarcare sa pot face asta.

Anonim spunea...

Cristina,fruntea sus.Trebuie sa fie totul bine. Te stiu din scoala generala,erai o ambitioasa si o frumusica.Frumusica esti si acum...dovedeste ne ca poti da dovada de ambitie si putere pentru a lupta.TREBUIE SA FIE BINE.PREA MULTA LUME ASTEAPTA ASTA.TE PUP.ACUM TRIMIT SI EU SMS.
Dumnezeu sa fie cu tine si sa te ajute sa reusesti >:D<
OP

amy spunea...

Dumnezeu sa te ajute sa invingi si sa iti redea zambetul pe buze! suntem alaturi de tine! nu-ti pierde speranta si curajul de a lupta si de a merge inainte!!!
hugs & kisses.

Anonim spunea...

Sunt un roman sarac material dar bogat sufleteste,daca s-ar putea si as fi compatibil as dona eu celule stern.

Alecsandru spunea...

de 2 zile pe ce site-uri intru vad cate un baner pentru a te sustine si ma bucura enorm ca sunt multi alaturi de tine. sper din toata inima sa ajute aceasta campanie care s-a pornit pentru a te ajuta.
Iti doresc tot binele din lume.

SCOALA GALANESTI spunea...

uh, it's always saddenin' comin' across such 'stuff, more & more lately, unf.

sms-ed, forward-ed, blogg-ed it, at least one can do.

hope u gonna be A1 a.s.a.p.

...

Anonim spunea...

Asteptam vesti bune de la tine,mai intai ca ai strans suma necesara si apoi ca te-ai facut bine.
Doamne ajuta !

day-dreamer spunea...

Sunt oameni alături de tine. Şi eu, deşi nu ne cunoaştem. Sper să-ţi fie bine.

Dia spunea...

Sa te faci bine

Ioana-Roxana spunea...

Sunt alaturi de tine Cristina,ma voi ruga la Dumnezeu sa-ti dea putere.O sa fie bine...trebuie sa fie bine!!!

Anonim spunea...

am reusit si eu sa trimit sms.sper din tot sufletul sa te faci bine.fii tare si ai incredere ca totul va fi bine...chiar daca ai impresia in unele momente ca nu mai ai forta.SPERANTA MOARE ULTIMA!PUPICI si sa ai grija d tine;)

Anonim spunea...

CURAJ ! SUNT SIGURA CE VEI INVINGE ORICE OBSTACOL !
INGERUL PAZITOR SA FIE TOT TIMPUL CU TINE!

Anonim spunea...

CURAJ! SUNT SIGURA CA VEI INVINGE TOATE OBSTACOLELE !

INGERUL PAZITOR SA FIE TOT TIMPUL CU TINE !

SKISHOP spunea...

Nu cred ca ne cunoastem...am primit insa un link de la o fosta colega (am terminat la Scoala Centrala), iar povestea ta m-a impresionat pana la lacrimi pt ca si eu am 26 de ani in curand si m-am pus pentru cateva secunde in pielea ta. Sper sa-ti recapeti viata, asa cum spuneai si tu! Gandeste pozitiv si vei reusi :)
Am trimis SMS si ii voi sfatui si pe altii s-o faca!
Irina

Anonim spunea...

AI INCREDERE IN DUMNEZEU! EL POATE SCHIMBA TOTUL INTR-O CLIPA, IAR NOI SUNTEM ALATURI DE TINE.
VEI REUSI!

mrs spunea...

E ora 6:07 dimineata, citesc si raman impresionat de povestea ta Cristina. Iti doresc tot binele din lume si cred in reusita ta. Insanatosire grabnica!!!

Anonim spunea...

Cristina, mama mea a avut aceeasi boala ca a ta si din fericire dupa ani de tratament a reusit sa o invinga. Am trimis sms-uri pentru ca stiu ca nu e o cauza pierduta.Iti doresc putere in lupta cu aceasta boala si sa ne auzim sanatosi !

Cu drag,
Catalin Ungureanu

Mirela spunea...

Cristina, esti o fiinta extraordinar de puternica! Sa te faci bine si sa te intorci la treaba,sa ne vedem zambind prin salile instantelor de judecata.

Te imbratisez si iti urez sanatate, alaturi de sutele de necunoscuti care se roaga pentru tine.

Anonim spunea...

Am citit povestea ta si m-a impresionat profund. In rugaciunea mea, ma voi ruga si pentru tine. Succes!
Oana

aura spunea...

cristina, cu toate ca nu te cunosc, sunt convinsa ca esti o femeie puternica si vei trece cu bine de aceasta incercare a vietii.
gandeste pozitiv!
Aura

Unknown spunea...

Mult succes! O să reuşeşti să strâmgi banii ... Multă sănătate de la Iaşi.

Anonim spunea...

Am vazut acum la stiri si am trimis si eu un sms. Multa bafta si SANATATE.

maia spunea...

Draga mea eu iti tin pumnii,dar sunt convinsa ca totul va merge bine.sper sa donam cu totii;la urma urmei ce sunt 2 euro?iar daca 40000 de oameni credem in Cristina o vom ajuta .te pup si...curaj!

Anonim spunea...

Dumnezeu sa te ajute Cristina! sper sa se intample o minune pt tine...din pacate un prieten de-al meu a murit saptamana trecuta de cancer la plamani...la 5 luni dupa ce i-a fost diacnosticata boala..a facut tratamente de zeci de mii de euro in strainatate...dar din pacate orzanismul lui nu a raspuns..la aceste tratamente...iti doresc sa fi optimista si increzatoare si sa lupti pentru viata ta..te pup

Monica H. spunea...

Sigur vei reusi sa strangi banutii , ai incredere in oameni ! Astept imagini cu tine fericita si sanatoasa . Don`t worry, be happy! Sa crezi ! Monica H.

Anonim spunea...

Cristina nu-ti pierde increderea in Dumnezeu, caci in astfel de momente grele din viata noastra El este mai aproape decat crezi si asteapta numai ca tu sa-L rogi din toata inima si sa crezi in El din toata inima ca sa te vindece. Deasemenea vreau sa-ti povestesc despre Sfantul Nectarie Taumaturgul, care are sfintele moaste la manastirea Sfanta Treime din insula Eghina din Grecia. Cu ajutorul puterii lui Dumnezeu acesta i-a vindecat pe multi de boli foarte grave, de exemplu pe o femeie a vindecato de tumoare maligna la sanul stang, dupa ce s-a rugat la acesta si s-a uns cu ulei de la candela lui, iar pe un barbat paralizat de la mijloc in jos l-a facut sa mearga din nou, si i s-a si aratat(sper ca te ajuta aceasta informatie). Oricum fie ca vei asculta cuvintele mele sau nu, sper din tot sufletul sa te vindeci. Dumnezeu sa te ajute mereu si sper sa strangi banii necesari pentru operatie!

Anonim spunea...

sent.
toate bune

Anonim spunea...

879 done.
multa sanatate.
Marius

Anonim spunea...

Domnul e cu tine si dragostea care te indumnezeieste.

Cu respect,
Sebastian

Anonim spunea...

Domnul e cu tine si dragostea care te indumnezeieste. :)

Cu respect,
Sebastian

Octavian spunea...

tatal meu suferea in urma cu multi ani de o boala cruda care conform statisticilor nu cruţa decat o viata la zece mii de cazuri. spunandu-i-se asta bunicii mele,ea spus:"daca e o sansa la zece mii, atunci sansa aceea este a copilului meu!", iar astazi baiatul bolnav de atunci are un copil de aproape 20 de ani si e sanatos pentru ca cineva a crezut cu ardoare in sansa lui. viata ii cruţa pe cei curajosi. nu ma nicio indoiala ca nu vei trece si de aceasta lupta.nu te cunoastem, dar iti suntem alaturi cu gandurile noastre, cu rugile noastre si stim ca impreuna vom sfida acest necaz!Nu te teme caci Dumnezeul meu si al altora se va ingriji de tine!

Anonim spunea...

Buna Cristina,

Iti doresc sa strangi cat mai repede banii necesari operatiei si apoi sa revii aici si sa spui ca totul a fost un vis urat. Am trimis sms, am facut forward la email la toate cunostintele mele si sper ca ei sa faca la fel la randul lor. Vroiam sa te intreb, poate e o intrebare prosteasca, dar ai incercat cu formularul E112? nu se poate rezolva nimic prin casa de asigurari? Cunosc persoane care au avut noroc si li s-a aprobat acest formular, nu stiu in ce consta si probabil este foarte dificil sa se aprobe, dar you never know...

te pup si-ti doresc sa fii tare si sa se termine acest cosmar cat mai repede cu putinta.

Stefan spunea...

Imi doresc din suflet sa poti face operatia si sa te faci bine. Sa invingi boala asta nenorocita care mie mi-a luat mama cand eram doar un copil. Ma doare cand vad inca o tanara, inca o familie lovita de asa ceva... Fie ca tu sa traiesti si sa fii fericita!

Anonim spunea...

Dumnezeu sa te ocroteasca!

catalin antonio simion spunea...

Cristina, iti doresc sa ai reusita cu acest transplant! Trebuie sa ai credinta in continuare ca vei reusi, si sunt sigur ca vei reusi!
Am trimis si cu cateva sms-uri pentru a ajuta la reusita operatiei tale, sper sa o faca si altii, oameni cu suflet mare, in continuare. Multa Sanatate!
Catalin

Anonim spunea...

Suntem totzi pentru tine s-a invingi !Dupa reushita vrem in viitor sa ne aperi dreptul de - OAMENI - la
"tribunalul cerului "-:)!
Pentru o "fica "necunoscuta
Send ...from USA
Jan Dinu

Cristiana spunea...

...si a fost si concertul Cristinei, prieteni multi, oameni cu sufletul alaturi, artisti care au dat totul pentru Cristina si insanatosirea ei, pentru intoarcerea in tara si la viata! ultimele zile ale campaniei prin SMS la 879, fiti alaturi de noi cu o donatie!

Cristina, intoarce-te acasa curand!