marți, 25 august 2009

Chimioterapie

25.08.2009ZI DE CHIMIOTERAPIE – protocol nou, care se apreciaza ca ar urma sa fie eficient. Pentru a tine boala pe loc pana la transplant. Se numeste Gemcitabine – Cisplatin (in engleza) – sursele mele sunt in engleza si in germana. Prefer engleza. Pentru persoanele interesate :

http://en.wikipedia.org/wiki/Gemcitabine
http://www.chemocare.com/BIO/gemcitabine.asp


si

http://en.wikipedia.org/wiki/Cisplatin
http://www.chemocare.com/BIO/cisplatin.asp


Promit sa revin cu vesti cat pot de repede. In functie de modul in care voi suporta tratamentul, ma vor externa marti seara sau miercuri. Daca nu reusesc sa postez chiar eu, va vor tine la curent sora mea, Nicoleta, sau prietena mea, Alina, care vor posta pe blog in locul meu.
Cat priveste mailurile, am citit tot ce mi-ati scris, sunt in urma cu raspunsurile, dar recuperez cu prima ocazie! Personal.

Stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc! In felul asta, ar trebui sa fie usor!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Cu totii ne gandim la tine si iti tinem pumnii! Mult succes!
Adrian M.

Anonim spunea...

Cristina, iti trimitem toata dragostea noastra si puterea de a lupta si de a invinge. Suntem alaturi de tine clipa de clipa, pana cand vei depasi aceasta perioada din viata ta. Doamne-ajuta!
Roxana

z_net213 spunea...

Buna Cristina,

Ti-am scris si un e-mail, cu acelasi continut, dar poate imi raspunzi mai repede pe blog...Fratele meu, care momentan este in Bristol incearca sa trimita niste bani intr-unul din conturile tale, mai precis in cele in euro, cel din gaesti si cel in euro al spitalului, insa nu reuseste.I se spune ca IBAN-ul contului din austria nu este bun, la fel si BIC-ul contului in euro din gaesti la fel...
Ma gandesc ca este vorba probabil de o eroare , pentru ca banuiesc ca ai primit bani in aceste conturi...Ne poti ajuta?

Multumesc frumos si insanatosire grabnica!

Ramona Rosu

Anonim spunea...

n-ai cum sa pierzi! multa sanatate!

Anonim spunea...

Buna Cristina!
Ma numesc Dragos, locuiesc in Norvegia, am gasit in EVZ un link catre blogul tau.
Te ajut si eu, iti trimit prin transfer bancar 100 de euro. Nu e mult, nu sunt bogat, sunt si eu un simplu salariat, insa o fac cu toata dragostea.
Sunt foarte curios insa cat va ajunge la tine, pentru ca eu trimit koroane norvegiene, si probabil vei mai pierde la cursul de schimb.
Sper sa nu am si eu probleme cu IBAN, asa cum am citit pe blog ca a patit cineva. Oricum, iti scriu imediat ce trimit banii, maine seara ai un semn de la mine.
Dumnezeu sa te ajute! Dragos

Anonim spunea...

Sunt in tura de noapte la CERN-Geneva, este ora 3:20, si ti-am citit povestea. Mult curaj, sa stii ca sunt alaturi de tine.Am sa incerc sa trimit si ceva bani.
Te pup si sa ne arati cat de tare poti fi. Cu bine !

dora spunea...

Buna Cristina,

Mult curaj, e fantastic ca ai reusit sa strangi deja asa de mult din suma de care ai nevoie. Am trimis si eu mai departe la mai multi cunoscuti. Tin pumnii sa fie bine.

Andra

marius spunea...

Acum am aflat si am trimis prin paypal 100E! Succes mult!

Anonim spunea...

Suntem alaturi de tine, o sa invingi pentru ca esti o luptatoare.

camelutza spunea...

BUNA CRISTINA! SUNT CAMELIA DIN CONSTANTA.AM CITIT POVESTEA TA IMPRESIONANTA SI AM DECIS SA-TI SCRIU.RECENT AM TRECUT SI EU PRINTR-O OPERATIE DE CANCER(MALIGN)DE COL UTERIN.ACUM SUNT F BINE!FELICITARI!FENOMENAL CAT AI PUTUT SA STRANGI SI CATI OAMENI SENSIBILI SUNT!EU TE POT AJUTA(SPER SA POT)SA SCAPI DE TOT RAUL DE CARE SUFERI ACUM SI SA VINDECAM CELULELE BOLNAVE IMPREUNA.EU LE-AM INVINS.AM INTELES CA CINEVA ITI VERIFICA MEREU MAIL-UL.URGEENT,CONTACTEAZA-MA TU SAU SORA TA LA TEL 0766379454 ASTAZI PANA SEARA TARZIU,CEL TARZIU MAINE PANA SEARA! MUYLTA SANATATE ,CURAJ! MORALUL TINE-L CAT MAI SUS POSIBIL.RAZI DE BOALA SI VEI INVINGE CU SIGURANTA.TEAMA ATRAGE BOALA.VESELIA SI DRAGOSTEA OMOARA BOALA!TE SARUT SI ASTEPT APELUL TAU.

Anonim spunea...

Buna Cristina,

sunt Dragos, din Norvegia. Asa cum ti-am promis aseara, am fost astazi la banca si am reusit sa fac transferul.
Am pus banii in contul spitalului, in Austria. Plata s-a facut azi iar banca norvegiana mi-a spus ca banii iti vor ajunge in cont undeva intre 2 si 5 zile lucratoare. Nu stiu exact cat iti va opri banca austriaca, dar cred ca vei avea net cam 75 de euro.
Stiu, e nimic comparativ cu ce ai tu nevoie, dar inca o data iti spun, te ajut cu toata dragostea.
Cand iti faci seara rugaciunea, gandeste-te si la mine si roaga-te si pentru mine. E tot ce imi doresc.
Te pup cu drag, Dragos

Cristiana spunea...

Nicoleta are blog?

Anonim spunea...

Buna
Am citit povestea ta si m-a impresionat foarte tare. Ce te sfatuiesc este sa te rogi cu credinta la Dumnezeu pentru ca el cu siguranta poate face minuni. Roaga-te si nu te lasa batuta. Cu multa credinta si optimism poti invinge boala asta crunta. Dumnezeu sa te aiba in paza!!