miercuri, 26 august 2009

Dupa chimioterapie

Stiu ca scriu cam tarziu si imi cer scuze pentru acest lucru.
Vreau doar sa va spun ca am scapat si de tura aceasta de chimioterapie. Deocamdata sunt ok, inca urmeaza cam doua saptamani in care vor aparea efecte ale tratamentului cu citostatice. Dar, fiecare zi de simtit bine este importanta acum.
Marturisesc faptul ca m-am obisnuit cu mesajele primite de la dumneavoastra atat de tare incat, desi am fost externata suficient de tarziu incat sa imi fie evident faptul ca nu voi reusi sa raspund mailurilor, poate nici chiar sa le citesc pe toate, primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific e-mailul.
Aveam si aseara o multime de mesaje de incurajare si o multime de informatii utile transmise de fiecare dintre dumneavoastra, ca in fiecare zi din ultimele doua saptamani.
Asa ca nu imi ramane altceva de facut decat sa va multumesc din suflet inca o data si sa va reasigur de faptul ca fac tot ce imi sta in putere sa va raspund personal la mesaje.

Va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine!
Cu acelasi respect si aceeasi recunostinta,

Cristina Dinu

18 comentarii:

Robert Calinescu spunea...

Singura multumire pe care ar trebui sa ne-o transmiti este sa te faci bine:)

Ai grija de tine!

Anonim spunea...

Draga mea Cristina,
Important este sa citesti mesajele care vin spre tine, daca simti ca-ti fac bine, ca te ajuta sa lupti...E extraordinar sa vezi ca sunt multi cei carora le pasa, sunt multi cei care vin spre tine cu sufletul deschis. Nu-ti mai face probleme ca nu ai timp sa raspunzi, nimeni nu se supara, fiecare intelege, vrem doar sa stii ca suntem foarte aproape de tine, ca-ti daruim dragostea noastra, ca te vrem recuperata, cu zambetul pe buze si fericita.
Te imbratisez cu drag,
Roxana

Anonim spunea...

Draga Cristina un gand bun si de la mine, un om care nu te cunoaste dar care iti doreste tot binele din lume. Dumnezeu sa iti dea puterea de care ai nevoie sa treci peste aceasta etapa dificila a vietii tale! Si sa te vedem zambind curand!

Alina spunea...

Draga Cristina, in primul rand iti doresc multa sanatate. Motivul pentru care iti scriu este ca, in cautarea unui imunostimulant pentru fetita mea, am dat de acest articol http://sanatate.jurnalul.ro/stire-performante/povestea-unui-vaccin-impotriva-cancerului-510659.html privind vaccinul AVCMTC care te-ar putea ajuta. Am cautat pe internet sa vad unde ar mai putea fi contactat dr. Serban Alexandru Bacanu, dar nu am gasit inca.

ioana spunea...

Draga Cristina,

Nu stiu daca esti "a beliver", insa dupa ce am dat mai departe un mail despre tine, am primit un raspuns cu o alta abordare. prefer sa-ti trimit acel raspuns si sa te las pe tine sa alegi ce vei face.

"Sigur ca fiecare om incearca salvarea in aceste clipe cumplite si face tot ceea ce ii sta in putinta pt a mai trai un pic.Mai repede decit teledonul si orice alt ceva....din pc meu de vedere este... un telefon lui Nenea Ion de la Ionesti ,sa vorbeasca cu dinsul,sa fuga cineva sau chiar ea daca poate pina acolo sa ia apa sfintita si din riu si de la fintina si apoi sa ia binecuvintare de la Nenea Ion.Lepra ,cancerul cu metastaze si tot cortegiul de boli imposibile s-au vindecat acolo. Familia toata treb sa se intoarca cu DISPERARE LA DOMNUL si toata soarta SA O ABANDONEZE IN MINA DOMNULUI IISUS.
Va rog sa ma iertati dar eu nu cunosc o alta cale.
Telefonul Mob al lui Nenea Ion 0722 858 503 sa sune acum pina in ora 19,si functie de raspuns sa faca ceea ce i se pune.Dar......trebuie sa creada cu DARIMAREA FIINTEI EI ,IN ACEST MINUNAT OM.

Bunul Dumnezeu sa o aiba in paza sa pe prietena ta!
Doamne ajuta!"

ioana spunea...

inca un mesaj....

"Deschizind blogul ei si vazind ca este din Gaiesti,o rog sa mai sune de urgenta la Nicoleta care este tot din Gaiesti si este nevazatoare.Discutia cu minunata Nicoleta ii va da o incredere sporita in intreprinderea ei .Mob 0728 702146.
Dupa aceea o mai poate suna din partea mea pe Dna Marilena Barata de la Pitesti ,pres fund/"Oamenii ajuta oameni",nr de tel. 0722 311 445"

ioana

Anonim spunea...

Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere,vointa si mult ajutor. Sanatate multa si sa auzim de bine.
Numai bine.Geta

Anonim spunea...

Buna,

tot Mihaela sunt..Problemele mele par infime , in fata a ceea ce traiesti tu acum.Dar Cristina ,iti spun cu toata taria si cu toata increderea in Dumnezeu ca ai sa reusesti.TREBUIE.Ma crezi?!!!Raspunde-mi la sfarsit..cand ai sa scapi de tot acest calvar.Intre timp o colega a mobilizat tot etajul unde lucrez si s-au strans 570 de roni.Vin spre tine, ca si imbratisarile si urarile noastre de bine.
Dumnezeu sa te aiba in paza si ai sa fii in rugacinile mele mereu.

Anonim spunea...

Buna Cristina!Esti o curajoasa,esti puternica,lupta pentru viata ta!esti un exemplu pentru noi toti care nu stim sa apreciem sensul vietii.noi iti multumim tie!Dumnezeu este alaturi de tine si te va ajuta sa depasesti obstacolul!iti doresc multa sanatate!iulia

hagetaka spunea...

Salut Cristina... Sunt din Bucuresti si inca de cand am vazut prima data un articol despre tine am dorit sa te ajut asa cum pot mai bine.. am facut o donatie prin paypall(desi as fi vrut sa pot sa te ajut mai mult) am luat link-urile de la site-urile tale si le-am trimis la prietneii mei din cele doua mail-uri private, si le-am pus in statusurile de la IMuri... Apropos, link-ul de la blogul tau l-am primit de la seful meu.. asa ca multi oameni din compania in care lucrez stiu despre tine si incearca sa te ajute...
Aseara cand ma intorceam acasa am vazut si la metrou pe ecranele din statii un mesaj umanitar pentru tine... si dupa cum spuneam mai devreme au aparut si in ziare articole despre tine...
Ce incerc sa iti spun acum este ca suntem cateva mii de oameni care au incredere in tine si au increderea ca te vei face bine si care din cand in cand te poarta in gand ca sa te incurajeze... Si atunci cand te vei face bine va fi cea mai mare multumire pe care ai fi putut sa o oferi fiecaruia dintre noi.. Suntem alaturi de tine si iti dorim sa te faci bine!!! Lasa grjile in seama noastra:D!!!

Me spunea...

Sa te faci bine cat mai repede si sa zambesti cat mai mult!
Stii sa faci prajituri? Ar fi bine sa inveti, pentru ca atunci cand toate acestea se vor termina, va trebui sa iti inviti prietenii la o prajiturica. Am incercat sa te fac sa zambesti. Sper ca am reusit. Macar, putin.
Ai grija de tine si insanatosire grabnica!

Anonim spunea...

iti tin pumnii si cred ca sunt foarte multi care fac asta.Ai sa vezi ca reusesti si ai sa depasesti aceste momente ,se roaga multi pentru tine.Cand poti,lasa-ne mesaj,hai ,curaj copila :)

Anonim spunea...

Buna ,
Iti doresc din inima tot binele din lume, nu dispera pentru ca Dzeu nu isi va intoarce fata de la oameni cu suflet bun ca tine.
Te inteleg prin ce treci, acum 2 sapt m-am operat a 15 a oara, dar mergem inainte ca asta e viata:) O sa fie bine ai sa vezi, ma rog sa reuseasca transplantul.

SuntemCuTine spunea...

Te vei face bine Cristina. Ai incredere si curaj. Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce. Vei trece peste acest necaz. Succes >:D<

NVB spunea...

Lupta Cristina,noi suntem alaturi de tine!

Anonim spunea...

O sa fii bine Cristina, tine-te tare si o sa reusesti ! Sa nu te indoiesti nicio secunda !
Multa Sanatate !

monica olteanu spunea...

buna! nu stiu cu ce sa incep?! am vazut cazul tau la televizor acum ceva timp, dar am fost plecata din tara si de asta nu am putu sa ti trimit niciun mesaj. M-a impresionat taria si curajul tau, si poate ca situatia este prea grea dar vreau sa-ti spun ca in liceu citesem o carte a unui autor polonez care sounea ca intamplarile nefericite sunt mesaje codate ale lui Dumnezeu ca sa ne faca sa crestem mari!....poate ca da, poate ca Dumnezeu te iubeste enorm si stia ca poti invinge boala...si sunt sigura ca asa o sa fie!
imi imaginez ca trebuie sa-ti fie f greu, si desi sunt apropiata de varsta ta ma gandesc daca as avea atat vointa si putere ca tine....
Mult curaj si sa stii ca poate desi nu ti scriu, cu siguranta multi isi amintesc de tine si se gandesc la tine, si seara fac o rugaciune mica si pt tine!
sa auzim numai de bine si sa fii puternica. te imbratisez...:)

Anonim spunea...

draga Cristina, sunt carmen uscatu, de la asociatia salveaza Vieti.
am vazut ca ai ajuns la etapa in care trebuie sa dai nas in nas cu statul roman.
daca putem sa te ajutam cu informatii aici suntem.
stiu cazul tau de la Ruxandra G.
detalii gasesti pe www.salveazavieti.ro
iti suntem alaturi,
carmen u.
0752.095.053