vineri, 14 august 2009

Donatii directe






28 de comentarii:

adriano spunea...

buna sunt Adrian si sunt alaturi de tine stiu ca esti puternica si o sa reusesti

Cristina Dinu spunea...

Iti multumesc! Asa trebuie sa fie!

Diana F spunea...

Draga Cristina,

Fii puternica! Sunt alaturi de tine si sunt sigura ce vei reusi sa invingi aceasta boala. Fruntea sus!

Anonim spunea...

Buna seara Cristina ,
Daca cumva ai un card de Bankpost trimite-mi nr cardului si data expirarii pe adresa grecusorin@yahoo.com;oricum ne-am decis in familie sa donam si ceva pe teledon.Din cele spuse de tine se vede deja o forta de a trai mult mai puternica decat afectiunea ta.Nu gandi altceva decat reusita !!Sunt reale cazuri de cancer invinse prin puterea mintii!!

Anonim spunea...

Buna Cristina

Scrie-mi te rog la marvarga31@yahoo.com. Vreau sa te ajut.

Doamne-ajuta!

ludvigh cristian spunea...

Pe vremea lu ceausescu prin 88 am avut 4 ani si pot spune k m-am nascut a doua oara....din cauza unui banal accident la lokul de joaka pute-am fii de la gat in jos paralizat dar cu ajutorul lui Dumnezeu in primul rand si apoi cu niste medici din timisoara m-am nascut a doua oara...acesta este doar un motiv prin moolte altele care ma determina sa te ajut si eu cu o suma si sa aud ca esti bine,sanatoasa,plina de viata si zambitoare...Doamne' ajuta!

valentin19c@yahoo.com spunea...

buna cristina! ma numesc valentin si am 26 ani la fel ca si tine.iti inteleg perfect durerea deoarece si eu sufar de boala hodgking de la varsta de 16 ani.am dus o lupta enorm de grea cu aceasta boala nemiloasa,sunt sigur ca esti o fata puternica si curajoasa si o sa reusesti sa invingi boala.daca eu am reusit poti reusi si tu! Esti o luptatoare!Mult curaj!O sa fie totul bine.Doamne Ajuta!

viorica paraluta spunea...

sunt profund marcata de povestea ta.imi doresc enorm sa reusesti si te admir cit curaj ai.vreau sa te ajut si o voi face cit pot de repede.curaj si dumnezeu sa te ajute

Cristina spunea...

Buna Cristina!
Am donat si eu cat mai aveam pe card. Din pacate sunt convinsa ca nu e suficient, spune-mi te rog cu ce te mai pot ajuta. Eu sunt studenta la marketing, am cunostinte bune de promovare online si de design, vorbesc engleza foarte bine... Cam astea sunt aptitudinile mele, daca te pot ajuta, te rog sa imi spui.

Tot o Cristina

viorica paraluta spunea...

draga mea cristina, sunt tot eu viorica paraluta. cind am hotarir sa plec la banca sa donez si eu o mica suma (sunt pensionara) m-am mai uitat o data sa verific datele si am constatat ca esti nascuta cu o zi mai tirziu ca mine ( ma refer doar la data , nu si la an) motiv pentru care am inceput sa pling. am 2 baieti putin mai mari ca tine si cred ca vor fi f. mindrii de gestul meu, ii voi ruga si pe ei sa faca la fel. pentru ca in curind va fi ziua ta, iti doresc sa reusesti, sa te faci bine, sa traiesti multi, multi ani, si sa fii foarte fericita. te imbratisez cu drag. cred ca iti voi mai scrie, daca nu te deranjeaza.

Unknown spunea...

Foarte bine ca ai bagat si sistemul de donatii prin PayPal.

Un foarte mic ajutor financiar din partea mea si un foarte mare "sanatate"!

Anonim spunea...

Buna Cristina.sunt socat de ceea ce se intampla oamenilor buni...si eu am avut un soc de acet gen...cand am fost diagnosticat cu carcinom epitelial...si cu aj vointei,cu aj lui D zeu si al medicilor din Ukraina..am reusit sa scap de acest cosmar numit cancer..vreau sa te ajut..zilnic as putea sa o fac prin 300 euro donati din firma mea.dar cum?poate ma contactezi pe e mail.speed.motors20@gmail.com.multa sanatate

Anonim spunea...

am incercat sa-ti donez si eu prin paypal si mi se tot refuza plata? de ce oare??? poti sa-mi scrii eventual pe bogdan_d_lica@yahoo.co.uk alte informatii

Anonim spunea...

Hop si eu cu 16$ canadieni, adica numai 10 euro :o)
Multa sanatate si putere dear Cristina.
Sa nu uiti o clipa sutele de suflete care au fost alaturi de tine.
Cheers.Anonim.

Anonim spunea...

CRISTINA sant un roman care lucrez in FRANTA am citit despre necazul tau si o sa te ajut cu ce pot dar mai presus de toate ai nevoie de ajutorul lui DUMNEZEU si o sa ne rugam sa te ajute sa treci peste asta ITI DORESC SANATATE si mult curaj si incredere

Anonim spunea...

Ma bucur ca am citit articolul din Libertatea, si ma bucur de asemenea ca se pot face donatii si prin paypal, si ca te pot ajuta si eu.
Sa ai mare incredere in Dumnezeu ca el este singurul care te poate ajuta.
Eu iti doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine. Ai incredere ca o sa reusesti!

Anonim spunea...

Cristina, incercam toti pe toate caile sa te ajutam! Tu fii puternica si increde-te in fortele tale, in Dumnezeu si in toate gandurile bune si rugaciunile noastre sa te faci bine!... Sanatate multa si voi continua si eu, alaturi de cei de la care am aflat prin intermediul Facebook sa facem public cazul tau si sa strangem cat mai multi bani.. Suntem alaturi de tine, de asta poti fi sigura!

Anonim spunea...

Si de la mine un mic ajutor (via PayPal) D-zeu sa te vindece.Emy

Cristina Dinu spunea...

Va multumesc din suflet pentru ajutorul venit sub toate formele posibile! Recunosc faptul ca sunt coplesita de toate reactiile pe care le-ati avut. Si incerc sa raspund cat pot de repede, incerc sa ma ocup personal, desi multi prieteni imi sunt aproape si imi ofera sprijin. Imi face bine legatura cu domneavoastra prin intermediul gandurilor pe care mi le transmiteti. Va asigur ca primesc si citesc toate mesajele dumneavoastra.

Cu respect si recunostinta,

Cristina Dinu

Anonim spunea...

Cristina.... fii tare! Dumnezeu sa fie cu tine si sa iti calauzeasca pasii. Curaj draga mea! Lupta in continuare si TREBUIE sa invingi boala asta nemernica!
Nu esti singura! Ne ai pe noi toti, oameni straini, care suntem cu sufletul langa tine si ne rugam sa te faci bine!

Andreea P.

Vintila Bianca spunea...

Buna Cristina,
Iti doresc sa te faci bine cat mai curand, sa treci cu bine peste transplant, sa invingi boala pentru ca esti o luptatoare! Cred ca putem realiza cata nevoie avem unii de altii in momentele mai grele...dar nu imposibil de trecut...sunt alaturi de tine si astept cele mai bune vesti!
Cand poti da-mi si mie o veste pe adresa blanchita80@yahoo.com.
Te ajut si eu cu putin si sper sa ajungi la suma de care ai nevoie in final pentru transplant.
Sanatate multa!
Bianca Vintila

Mi spunea...

Iti doresc sa fii tare si sa ramai optimista. Azi e ziua mea si imi doresc sa reusesti!!!!

Cristina Dinu spunea...

La multi ani, Mi!

O sa incerc sa iti indeplinesc dorinta! :)

doina d. spunea...

Buna, Cristina! Eu astazi am citit povestea ta cand am intrat pe saitul kudika; m-a impresionat povestea ta dar in acelasi timp vreau sa-ti spun ca iti admir puterea de a lupta si atitudinea cu care infrunti toata situatia.
Eu nu sunt in tara asa ca am profitat de sistemul PayPal pentru a-ti da o micuta mana de ajutor.

Sunt sigura ca totul o sa fie bine, asteptam vesti de la tine!
Multa sanatate!
Doina.

Anonim spunea...

Buna, Cristina! Am aflat povestea ta de la o prietena si m-am gandit ca si o mica donatie din partea mea ti-ar veni bine...
Imi imaginez ce este in sufletul tau si sunt sigur ca totul o sa iasa bine...
Multa sanatate,
Sorin.

Anonim spunea...

Am pus si eu 10 Euro, sper sa ajute..si altii sa-mi urmeze exemplul. Sanatate multe si putere de lupta!. E din Mtrl

Cristina Dinu spunea...

La multi ani, doamna Viorica Paraluta!
Va doresc multa sanatate si tot ce va doriti!

Cristina Dinu

Voicu Rogojan spunea...

Buna Cristina, am facut si eu o donatie. Iti urez si eu multa sanatate si sa te faci bine! Dumnezeu sa te ajute si sa-ti fie alaturi!