joi, 20 august 2009

Suma actualizata la data de 28.08.2009

Din suma necesara, in cuantum de 97.214 Euro, eu si familia mea, cu sprijinul Dumneavoastra, acordat inca din luna aprilie a acestui an, am ajuns la aceasta data, la suma de 95.734 Euro. Va multumesc inca o data din suflet!

23 de comentarii:

amateur.photographer spunea...

Ai cu 10 EUR in plus. Sper sa pot mediatiza la nivelul meu cazul pe cat posibil. Meriti sa poti trai!

Anonim spunea...

Buna,

Ti-am depus in cont o suma de bani. Iti doresc din suflet multa sanatate si sa reusesti sa treci peste aceasta incercare dificola!
Mult noroc si putere!
D.

Iosif spunea...

Ti-am depus si eu in cont niste bani in cursul zilei de astazi, iar pe site-ul meu am pus un link catre site-ul tau. De asemenea, pe linkedin am anuntat vreo 750 de oameni dintr-un grup de discutii unde sunt abonat. Sper sa se stranga toata suma in timp record si sa iti rezolvi problemele cat mai repede.

Sorin Paveliu spunea...

Te rog sa-mi spui daca ai apelat la formularul e112. Daca da - te rog sa-mi dai toate detaliile. Daca NU - sunt gata sa incerc sa te ajut in acest demers. NU UITA INSA CA POTI APELA DOAR INAINTE DE A TE DUCE LA TRATAMENT!
Multa sanatate si curaj.
Sorin Paveliu sorinpaveliu@yahoo.com

Mircea spunea...

Ti-am trimis si eu ceva bani prin Paypal. O sa scriu si un mic articol despre tine pe www.rosua.info

MonDan spunea...

iti doresc sa te faci bine cat de curand..Succes

Catalina spunea...

Dum vita est, spes est!!!!

Anonim spunea...

Am sunat si eu la Teledon .... si am trimis cazul tau.. si celor de la orange si hp. Sper sa se tranga cat mai repede banii de care ai nevoie.

Fi puternica in continuare.

Marius R. spunea...

Dragă Cristina
Am sunat şi eu la teledon. Îţi doresc multă sănătate. Să ai curaj şi credinţă în Dumnezeu. Să fi puternică şi ai să treci cu bine peste aceste momente grele din viaţa ta.
Multa sănătate!
Marius R.

Anonim spunea...

Acum ai cu 10 EUR mai mult. Sper sa te faci bine. Iti tinem pumnii stransi si ne rugam pentru tine. Am trimis la toti cei pe care-i stiu. Sper sa strangi suma necesara mai usor asa. Daca nu reusesti sa strangi banii in timp util, spune-ne si gasim noi ceva.

Multa sanatate si putere! Tine-ne la curent cand poti.
Florina

Anonim spunea...

Servus Cristina,

Am facut si eu o donatie in contul tau de la BCR. Spear sa ii ai in cont astazi sau cel tarziu luni. Donatia vine de la Valentin Radu.

Sa nu-ti pierzi nici o clipa speranta ca vei putea rezova problema. Cat timp exista un remediu, don't give up. Iti spun toate acestea din postura unei persoane al carui tata a murit de cancer la plamani si al carui prieten foarte bun (38 de ani) a fost diagnosticat cu acelasi tip de cancer acum o saptamana.

Sa traiesti 1000 de ani!

Anonim spunea...

Pentru Florina,

Draga Florina,

Daca poti da mai mult, te rog sa o faci. Nu mai astepta sa iti ceara Cristina ajutorul. Este o cursa contra cronometru, nu cred ca este timp de asteptari.
Daca tot ai facut un gest minunat, incearca sa te depasesti pe tine insati.

Multumesc pentru ca te-ai gandit la Cristina.
Cu mult drag si speranta,
Delia

Anonim spunea...

Am postat link-ul in engleza pe un forum sportiv din UK pe care il frecventez. Sper din tot sufletul ca macar o persoana sa te ajute si sa doneze o suma indiferent de marimea ei.
Mult succes Cristina!
Adrian M.

Anonim spunea...

Hi Cristina,

Wish you all the best.

Alles wird gut !

Anonim spunea...

Buna Cristina.Eu traiesc in Spania.Nu sunt vreun instarit dar as vrea sa-ti trimit si eu o suma pt operatie .Care-i contul,unde l-as putea gasi?...nici nu prea ma pricep la calculatoare ..In fine,daca poti sa-mi lasi un msj aici cu nr de cont .Iti doresc sa fi optimista .Ai multi prieteni care te sprijina,vei reusi .Sanatate si sa scapi repede si cu bine de cosmarul asta!!!!!

Anonim spunea...

Cristina,tot eu sunt ,cel din Spania ..Gata am gasit contul.Incerc luni sa-ti pot face transferul .Multa sanatate si multa bafta!!!!

Adi spunea...

Buna,

Am facut si eu o mica donatie, de asemenea am postat pe blogul personal un articol despre cazul tau, sper din tot sufletul sa fie de real ajutor, iti doresc mult mult noroc si multa credinta in Dumnezeu.

Adi http://criadi.wordpress.com/

Cristina Dinu spunea...

Va multumesc din suflet pentru ajutorul venit sub toate formele posibile! Recunosc faptul ca sunt coplesita de toate reactiile pe care le-ati avut. Si incerc sa raspund cat pot de repede, incerc sa ma ocup personal, desi multi prieteni imi sunt aproape si imi ofera sprijin. Imi face bine legatura cu domneavoastra prin intermediul gandurilor pe care mi le transmiteti. Va asigur ca primesc si citesc toate mesajele dumneavoastra.

Cu respect si recunostinta,

Cristina Dinu

MIHAELA MIJA spunea...

Buna Cristina , ti-am facut o mica donatie care sper sa te ajute. Iti doresc multa sanatate si asteptam vesti bune de la tine ! MULT NOROC !

Ganduri mici spunea...

Ma bucur mult pentru ca exista atat de multi oameni ce te ajuta. Nu exista posibilitatea de a dona bani prin intermediul Vodafone? Mi-ar fi mult mai usor, deoarece nu prea am cum sa ies din casa. Teledon-ul se poate folosi doar din reteaua Romtelecom? Din celelalte retele fixe nu se poate apela?
Cristina

Unknown spunea...

am virat si eu 50 ron. am trimis linkul si catre colegii mei cu rugamintea sa te ajute... iti doresc sanatate multa si iti tin pumnii!
adrian

Iosif spunea...

Ma bucura ca valul asta de simpatie si sprijin dezinteresat ajunge la tine exact cand ai nevoie. Si sa stii ca te asteptam cu totii sa te intorci cu zambetul pe buze, sanatoasa si fericita. Imi doresc sa te vad asa cat mai curand, si asa ca mine sunt toti cei care ti-au intins o mana calda. Asteptam cu speranta ziua in care ne vei spune ca necazurile tale de sanatate au disparut. Si pentru ca tot mai ai ceva de tras pana atunci, te asigur ca sunt multi aceia care ,desi sunt necunoscuti, iti vor fi alaturi neconditionat. Te imbratisez cu drag.

z_net213 spunea...

Aproape ca nu-mi vine sa cred cat de aproape esti...mai ai putin si reusesti sa strangi toti banutzii...
Iti spun sincer ca traiesc, de cand am aflat de cazul tau, cu tine si prin tine si ma rog sa reusesti...am trimis informatii despre tine tututor persoanelor pe care le cunosc...am mai scris si la protv...
Cred ca in ziua in care ne vei spune ca ai reusit operatia...cred c-am sa ma imbat zdravan...de bucurie...si ca o usurare...
Ai grija de tine draga mea, pentru ca eu cred ca totusi, cineva acolo sus , te iubeste !!!

Cu mare drag,
Ramona Rosu