marți, 18 august 2009

Din nou multumiri!!!

Buna seara tuturor!

La postari mai vechi puteti gasi o lista cu persoanele care m-au ajutat inca din luna aprilie si pana acum. Doream sa imi exprim inca o data - desi de oricate ori as face-o, tot nu mi se pare suficient, recunostinta fata de toate persoanele care imi sunt alaturi!

Va multumesc!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Cristina,

Si eu sunt o pacienta cu un limfom nonhodgkin stadiul 2 diagnosticat in anul 2007. Iti inteleg perfect suferinta, disperarea si frica dar sa fii mereu optimista. Iti tin pumnii sa treci cu bine peste aceasta cumpana a vietii tale si sa reusesti sa strangi banutii de care ai nevoie. Sanatate multa, curaj tie si familie tale!

Cu mult drag,

Jeni

octavian spunea...

www.gerson.org

Mihai Radovicescu spunea...

Sa te vedem sanatoasa la urmatoarele aniversari asta e cel mai important.

Valentina spunea...

Iti doresc multa sanatate! Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta cumpana si sunt sigura sigura sigura ca vei invinge iar aceasta perioada va fi doar o trista amintire! Ma voi ruga pentru tine!
Valentina - Ploiesti

Cristina Dinu spunea...

Va multumesc din suflet pentru ajutorul venit sub toate formele posibile! Recunosc faptul ca sunt coplesita de toate reactiile pe care le-ati avut. Si incerc sa raspund cat pot de repede, incerc sa ma ocup personal, desi multi prieteni imi sunt aproape si imi ofera sprijin. Imi face bine legatura cu domneavoastra prin intermediul gandurilor pe care mi le transmiteti. Va asigur ca primesc si citesc toate mesajele dumneavoastra.

Cu respect si recunostinta,

Cristina Dinu

Unknown spunea...

Buna draga Cristina!
Iti urez multa sanatate, sa fi tare si sa ai credinta in D-zeu, deoarece el ne ajuta intotdeauna si nu ne lasa la greu.
De mult m-a impresionat cazul tau,
(inca de cand am tradus niste acte din germana in romana despre boala ta). Iti sunt alaturi si ma rog sa sa te faci bine. D-zeu sa te binecuvanteze si sa iti dea putere sa mergi mai departe oricat de "anevoios" ti se pare drumul.
Cu drag
Ioana