joi, 3 septembrie 2009

De ziua mea





Daca incep direct prin a spune cu nonsalanta ca va multumesc din suflet pentru ziua de ieri si ca a fost o zi fericita pentru mine, o sa spuneti ca exagerez, ca sunt ciudata, ca nu pot fi fericita in conditiile astea, ca poate spun doar asa. Si pentru ca si eu, de felul meu, obisnuiam sa ma feresc de cuvintele mari, pentru a crea o mica diversiune si mai apoi sa pot spune ce simt de fapt, voi face mai intai o scurta introducere.
Acum aproximativ o saptamana, mi-a scris o noua prietena, as putea sa ii spun. Mi-a spus ca locuieste undeva langa Viena, s-a oferit sa ma ajute, mi-a spus ca este alaturi de mine. Si m-a intrebat, intre altele, care este adresa unde locuiesc in Viena, in perioada asta, promitandu-mi foarte dragalas ca nu imi va face o surpriza neplacuta.
Ieri a venit la usa mea un domn grec, angajat al unei firme de curierat rapid, care vorbea un strop de limba romana, foarte vesel, cu un buchetel de flori (buchetelul –vedeta din imagine). Domn care a facut o demonstratie de forta in ceea ce priveste calitatile de vorbitor de limba romana, spunand, foarte nonsalant, un ”te iubesc” usor stalcit dar in timp ce isi arbora un zambet cat se poate de larg pe fata. Buchetelului ii era atasat un plic ce continea un biletel scris de mana cu urmatoarele : ”LA MULTI ANI si sa te faci bine iti doresc! Cu drag” si semnatura propriei mele zane a surprizelor. Si, cu tot respectul pentru Andreea Marin, i-as putea spune ca are concurenta serioasa in OAMENII care ii depasesc performantele prin gesturi cat se poate de naturale! Iti multumesc, Gabriela!

Sa trecem la mesajul pe care doream sa il transmit.

Va multumesc de nenumarate ori pentru faptul ca mi-ati facut ziua de nastere sa fie o zi fericita de nastere, desi nu promitea foarte multe cu cateva saptamani in urma! Si ar fi fost pacat sa nu ma bucur de ea. Este o zi cu care nu m-as mai fi intalnit si merita sarbatorita. Mi-ati adus enorm de multa bucurie, am fost vesela si plina de energie toata ziua, desi a fost o zi inceputa cu o serie de analize de sange post-chimioterapie, cu intepaturi si asteptarea rezultatelor, toate astea petrecandu-se, desigur, in spital. Ca o paranteza, rezultatele analizelor au intrat tot la capitolul cadouri de ziua mea, pentru ca au fost foarte bune!
Am primit foarte multe mesaje, telefoane, e-mailuri, felicitari online, commenturi pe bloguri. Nu mai sunt coplesita de ce mi se intampla, sunt doar bucuroasa si recunoscatoare.
Va multumesc din suflet!
Va intorc, din suflet, toate urarile!

Cu drag,
Cristina

7 comentarii:

Anonim spunea...

La Multi Ani! Sa ajungi sa te bucuri de macar, inca 80 de aniversari. Sa fii sanatoasa si fericita!

Anonim spunea...

La multi ani, Cristina! Te-am simtit radiind de bucurie si-ti sta tare bine, asa te vrem mereu. Meriti tot ce e mai bun in lumea asta. Ai incredere, vei reusi!Un buchet de ganduri alese pleaca spre tine cu toata dragostea mea.
Roxana

Anonim spunea...

La Multi Ani! Cristina, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa te ocroteasca in permanenta.
Acum 2 minute am citit ca ai reusit sa strangi suma necesara operatiei si ma bucur ca dupa puterile mele, te-am putut ajuta si eu.
Si sa nu uiti, cand te vei face bine, ca cei multi te-au ajutat.
Au fost mii de anonimi, care au contribuit fiecare dupa puterile lor si astfel te vei bucura de tot ce poate fi mai frumos in viata.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

Dragos din Norvegia

Anonim spunea...

La multi ani! Stiu ca este tarziu, dar am fost plecata. Si nu uita:"Viata este o lupta".

regalian spunea...

La multi ani, Cristina!

Imi cer scuze ca nu am reusit sa iti scriu mai devreme, vreau sa iti adresez cele mai frumoase ganduri si sa iti reamintesc ca esti o invingatoare.

Take care,

Flavian

Anonim spunea...

MULTA SANATATE SI MULT NOROC! din toata inima mea iti doresc.Simt ca te vei face bine si vei avea o viata fericita! :)
Cu drag!

Anonim spunea...

La multi ani!
sunt cu sufletul alaturi de tine.
cred in sansa ta
cred in viata

si mai cred ca moartea nu exista in realitate
fiind convins ca viata este intruparea spiritului in haine noi

iti doresc insanatosire grabnica

iti doresc sa te bucuri pe deplin de iubire, sa traiesti fericirea pacea si intelepciunea inimii

Florin