miercuri, 30 septembrie 2009

Situatie cont spital AKH Viena la data de 30.09.2009

Urmare a unor discutii cu administratia spitalului AKH, documentul a fost indepartat.

Cristina Dinu

5 comentarii:

Alecsandru spunea...

Offf...in fiecare zi ma tot uit pe blogul tau poate poate vii cu o veste buna :( abia astept ziua in care vei spune ca totul e rezolvat :(
Inca o data iti urez muuuuuuuuulta bafta.

Alecsandru

PS: parerea mea sincera nu era nevoie sa pui adeverinta. Nu cred ca cereai un mic ajutor din partea noastra doar de dragul de a o face.

hagetaka spunea...

Salut Cristina,

Frumoasa chitanta asta:D.Am observat ca azi a trecut o luna de la ziua ta:D.. Nu am mai intrat demult pe blogul tau.. si as vrea sa recuperez cumva perioada aceasta de absenta. E foarte greu sa astepti acest telefon. Cred ca e aceeasi asteptare pe care o simte oricine atunci cand se asteapta sa primeasca o veste buna, stie ca aceasta veste trebuie sa o primeasca, dar primirea acestei vesti depinde de multe si variabile motive. Doar ca la tine trebuie sa fie mult mai mare tensiuneaacestei asteptari. Nu prea ai ce face in astfel de momente.. nu prea depinde de tine . Aici ai nevoie de foaaarte muuulta rabdare, aici te consumi cel mai mult, la acest pas mic, si aici a nevoie de cel mai mare sprijin din partea tuturor.

Asa ca.. inca suntem cativa oameni care asteptam alaturi de tine acel telefon:D. Unii asteptam sa mai scrii ceva pe blog despre doctori, spital sau Viena:D. Si niciunul din noi nu si-a pierdut increderea in tine. Fii puternica si ai credinta ca totul o sa fie bine. Numai ganduri buna:).

Mihai spunea...

cu sau fara adeverinta tot iti tinem pumnii :)

hagetaka spunea...

Salut Cristina,

Am si eu o intrebare.. Cum ai procedat ca sa primesti si donatii prin pay pal?

Multumesc,

Cristina Dinu spunea...

Radu, te rog sa ma contactezi prin e-mail ca sa iti pot da mai multe informatii. De preferat astazi.

Cristina Dinu
dinucristina8223@yahoo.com