marți, 29 septembrie 2009

Nu am vesti... Nu unele bune... Nu inca...

Stiu ca multi dintre dumneavoastra ar vrea sa afle ca m-au sunat, m-au internat si eventual am facut chiar si transplantul... Cu regret va spun ca nu va pot da nici una dintre aceaste vesti. Am vorbit totusi ieri cu medicul din echipa de transplant si mi-a spus ca inca nu a fost externat pacientul al carui loc il voi lua, deci nu au inca un loc liber pentru mine. Dar ca spera ca in urmatoarele zile sa ma poata suna sa ma cheme pentru internare. A mai spus ca, in situatia in care nu ma suna ei pana miercuri sau joi, sa ii mai sun eu ca sa ma mai tina la curent cu situatia, desi spera sa se rezolve cat mai repede. M-a asigurat de faptul ca tot ceea ce a depins de ei au facut, ca sunt prima pe lista, ca ma vor chema de indata ce acest lucru va fi posibil. Numai ca nu pot grabi externarea unui pacient daca nu sunt ferm convinsi de faptul ca externarea se face la momentul oportun.

De asemenea, am primit de la contabilitatea spitalului, promisiunea ca maine va fi gata adeverinta pe care am solicitat-o, adeverinta care sa ateste faptul ca am achitat suma necesara transplantului, aratand exact situatia contului la data eliberarii adeverintei.

Va asigur ca o voi posta pe blog pentru a nu exista niciun fel de dubiu asupra faptului ca am folosit banii pe care i-am strans prin bunavointa si cu ajutorul dumneavoastra exclusiv pentru achitarea transplantului. Mai intai in limba germana si, de indata ce va fi tradusa de un traducator autorizat, in limba romana. Chiar si in limba germana, cred ca o sa fie destul de clara, pentru ca cifrele sunt cifre, datele sunt date, iar numele, cu siguranta, va fi al meu :)

Va multumesc din suflet pentru mesajele si grija dumneavoastra!

Revin maine, asa cum am promis!

Cristina Dinu

12 comentarii:

cris-mary spunea...

Keep on going ! Never give up!

alina spunea...

Rabdare, curaj si multa incredere!
Ne gandim la tine si iti transmitem numai ganduri pozitive.
Alina

Robert Calinescu spunea...

Vei primi acel telefon in scurt timp. Sunt convins de asta! Fii la fel de puternica si de optimista:)

Multumiri ca ai mai dat un semn:)

Ai grija de tine,

Ro,

rusu costel spunea...

Multa sanatate si reusita sa-ti dea Dumnezeu.Am fost impresionat de la inceput de acest caz, am donat dupa puteri, mai ales ca cel mai drag om din lume pt o fiinta umana, mama mea, are cancer la san descoperit acum 4 ani.Sper ca totul sa fie bine pentru tine si pentru toti bolnavii de cancer.
Rusu Costel, jurist, Piatra Neamt

Anonim spunea...

sunt o simpla cititoare
dar si eu astept sa aflu o veste de la tine

Anonim spunea...

Sa nu-ti pierzi rabdarea si increderea, totul va fi bine, Dumnezeu va avea grija de tine. Noi, iti trimitem gandurile noastre bune, si rabdatori, asteptam vesti bune de la tine.
Te imbratisez,
Roxana

Anonim spunea...

sanatate multa
asteptam numai vesti bune de la tine

tatiana.

Anonim spunea...

asteptam vesti bune de la tine cristina, incredere in CEL DE SUS
te pup
tatiana

Oana Ruse spunea...

Pentru mine nu esti doar un model de luptatoare, ci unul de invingatoare. Sa-ti ajute D-zeu sa treci peste toate greutatile! Si cu siguranta o sa-ti ajute, pt ca esti un suflet bun. Cu toate ca treci prin ceea ce treci, ai puterea sa incerci sa-i ajuti si pe altii! De ti-ar urma toti exemplul! Cu siguranta atunci ar fi mai bine pe lumea asta!
Multumesc mult ca ai postat si cazul lui Calin!

Doamne-ajuta!

Te imbratisez cu drag,
Oana Ruse

Anonim spunea...

Totul se va termina cu bine. Trebuie sa fii optimista si sa ai incredere in Dumnezeu. Am incredere in tine.
janina

Oana Ruse spunea...

Stiu ca-i grea asteptarea, dar inarmeaza-te cu rabdare si incredere in D-zeu! Sigur o sa fie totul bine! Eu verific blogul tau mereu cu sufletul la gura, gandindu-ma ca poate-poate apar vestile bune. dar sunt convinsa ca o sa apara cat de curand! Iti tin pumnii si ma rog pt tine! Doamne ajuta!

Te imbratisez,
Oana Ruse

z_net213 spunea...

Stiu ca acum e cel mai greu..asteptarea asta e chinuitoare si te face sa-ti pierzi putin cate putin speranta.Dar nu face asta, crezi in tine si in sansa ta asa cum ai crezut pana acum, asa cum am crezut cu totii si sa fii sigura ca vei reusi.Nu trebuie sa postezi adeverinte , chitante, noi stim la ce iti folosesc banii si cea mai mare bucurie a fost ca am putut sa te ajutam.
Fruntea sus si lupta mai departe. Asta poti face pentru noi.
Te imbratisez cu mare drag,
Ramona Rosu