duminică, 8 august 2010

CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA, "NENOROCITA ASTA DE LOTERIE" CONTINUA

Testele HLA continua! In fiecare zi, de luni pana vineri, deocamdata intre orele 12 00 si 14 00, in Bucuresti, la


INSTITUTUL NATIONAL DE HEMATOLOGIE TRANSFUZIONALA “PROF. DR. C. T. NICOLAU”- LABORATORUL NATIONAL HLA – CENTRU ACREDITAT EFI (EUROPEAN FEDERATION OF IMMUNOGENETICS)


aflat in str. C. Caracas, nr. 2-8, sector 1, etaj 4, camera 13, sub coordonarea doamnei doctor Dutescu Irina Monica.

Asa cum am mai spus, testele se fac in regim de Registru al Donatorilor de celule stem hematopoietice.



Criteriile de excludere de la inregistrarea in Registrul Donatorilor sunt urmatoarele :

• Daca ati avut hepatita B sau C


• Daca aveti hepatita A in prezent. Daca ati avut si s-a vindecat, nu este nicio problema


• Daca aveti HIV/SIDA


• Daca aveti sifilis sau alte boli cu transmitere sexuala


• Daca ati avut recent un accident sau o interventie chirurgicala care sa afecteze serios oasele late (solduri, stern, coloana vertebrala) pentru ca acestea pot afecta maduva in care se produc celulele stem.



Detalii despre test si despre procedura de colectare, pentru situatia in care sunteti compatibil, sansele ca aceasta sa se intample fiind de 1/80 000, gasiti aici : http://cristinalilianadinu.blogspot.com/2010/07/se-cauta-donator-de-celule-stem-pentru.html

O harta a zonei in care se face testarea, am postat aici : https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_iAQjgmE1Mmo6fN3hdRfyeVDXStOKwxkhlQ_N6zC8-ARZ5mfbo7NpXbkVMwdAAdOwVIwKo_ehXa8pb57IqSvK3BBYb2XGVYFSbXbWgsTZ1e2igfU5ARUxlFFtqwdA733KNJcnX5k8HWw/s1600/harta.png



Pentru a citi cum a inceput cautarea si de ce este necesara, va rog sa cititi aici : http://cristinalilianadinu.blogspot.com/2010/07/se-cauta-donator-de-celule-stem-pentru.html



Conturile in care se pot face sponsorizari sau donatii sunt mentionate aici : http://cristinalilianadinu.blogspot.com/p/cum-ma-puteti-ajuta.html



Aveti voie sa mancati si sa beti inainte de a fi testat.

Grupa sanguina si RH-ul nu au nicio relevanta.



Este necesar ca aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa ma ajute, prin efectuarea acestui test si, in cazul extrem de fericit in care sunteti compatibil, sa donati celule stem, sa trimita pe adresa mea de e-mail informatiile necesare (nume, CNP, adresa de e-mail, numar de telefon), si totodata sa precizeze zilele in care ar avea posibilitatea de a se prezenta pentru testare, in intervalul orar mentionat, urmand ca noi sa centralizam e-mailurile primate si sa transmitem fiecarei persoane sms-uri de confirmare.

Precizam ca disponibilitatea de a va testa presupune totodata si acordul Dvs. pentru a fi inscris in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem.



Ceea ce trebuie sa stiti este ca incerc sa fac tot ce tine de mine ca registrul donatorilor sa devina functional si sa se afilieze la alte registre internationale, asa incat sa nu mai moara oameni doar pentru ca nu avem aceste lucruri.

Si mai trebuie sa stiti ca puteti salva o viata!



Am “studiat” problema, cu bunavointa din partea persoanelor implicate se poate face. Am discutat la Ministerul Sanatatii, concluzia a fost ca isi doresc ca de aceasta data sa facem si sa ducem pana la capat, cat mai repede, acest plan. Stiu ca suna a naivitate, stiu ca data trecuta a fost mult circ pentru nimic, dar va garantez ca lucrurile s-au miscat in ultima vreme, ca am dicutat cu oameni care isi doresc acelasi lucru acum si am de gand sa lupt pentru continuarea demersurilor. Am promisiuni, am sentimentul ca ma pot baza pe ele si mai am o dorinta imensa de a reusi acest lucru inainte sa intru in transplant.

Va voi tine la curent cu ce se intampla in acest sens, voi face tot ce pot sa iasa!

Astept mailurile dumneavoastra!

Pentru orice informatie, va stau la dispozitie!

Cristina Dinu


dinucristina8223@yahoo.com

 
 

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna, Cristina,

sper sa se gaseasca rapid donatorul pentru tine.

intre timp, poti sa incerci o forma de vindecare energetica numita vindecarea reconectiva. poate ca iti suna ciudat :) dar poate fi o sansa. eu lucrez de trei ani cu aceasta forma de vindecare si, chiar daca nu abordez o boala in sine (eu nefiind medic), ci persoana ca intreg, am vazut cazuri de cancer care au intrat in remisie chiar dupa o singura sedinta.

pentru mai multe informatii in romaneste, arunca o privire aici:

http://www.thereconnection.com/ro/

iar daca te hotarasti sa incerci, aici http://www.thereconnection.com/practitioners/directory/index.php gasesti un catalog cu terapeuti si poti lua legatura cu cineva din apropierea ta.

mult succes si sa mergi cu pasi mari pe calea spre vindecare!

laura
laura.cristiana@highlights.ro

Anonim spunea...

Salut. Citind mai atent tot blogul, inteleg ca esti programata deja la operatie pe 23 august CU sau FARA donator. Avand in vedere ca dureaza 2 satapami pana la primirea rezultatelor, si ca in data de 8 august (la care a aparut acest entry, testele continuau inca) se mai cauta in continuare donatori?
Daca da, lasati un raspuns aici va rog.

Cristina Dinu spunea...

Ei bine, ma pregatesc sa fac si o noua postare mai detaliata.
Pe scurt, m-am intalnit cu echipa de transplant joi si mi-au spus ca, din cauza ca nu se va elibera camera pana pe 23, asa cum am planificat initial, ma vor interna, CU sau FARA donator, pe 2 septembrie. Chiar de ziua mea!
Asadar, dat fiind faptul ca la Institut rezultatele testelor, pentru ca se fac pe alta metoda decat au fost facute la Synevo, sunt gata in cateva zile, testele imi mai profita pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Adica pana pe data de 27 august inclusiv. Dupa acest moment, testele vor continua, pentru ca Ministerul Sanatatii a aprobat alocarea de fonduri pentru a reusi sa facem Registrul National al Donatorilor functional. Si pentru ca niciun roman sa nu se mai trezeasca in situatia mea. Nu am spus niciodata acest lucru pentru ca mi-a parut prea dur, dar se poate intampla oricui, va rog sa ma credeti!!!
Am luptat mult pentru ca registrul sa fie pornit si voi lupta in continuare, cu ajutorul dumneavoastra, sa ducem acest lucru pana la capat!
Va multumesc pentru tot!
Sa fim sanatosi!
Cristina Dinu

Anonim spunea...

draga cristina
te admir pentru curajul tau , ma gandesc la tine in fiecare zi si te port in rugaciunile mele. Cred cu tarie in puterea rugaciunii si in puterea CUVANTULUI (Bibliei). Dumnezeu te iubeste, esti speciala pentru El si sunt sigura ca zi de zi iti poarta de grija chiar daca durerea si dezamagirea te inconjoara.
Citeam undeva depre un imparat intelept care a dat porunca bijutierului lui sa ii faca un inel pe care sa scrie:" si asta va trece!" Apoi ori de cate ori avea vreo durere sau vreo suparare se uita la inelul de pe mana lui si se gandea ca:"si asta va trece", iar atunci cand in viata lui toate mergeau bine se uita din nou la inelul de pe deget si aduna toate acele frumoase amintiri in inima lui pentru ca... "si acestea vor trece" si el voia sa le tina acolo in inima lui.
cristina, nimic nu e la voia intamplarii, Biblia ne spune ca nici un fir de par nu iti cade fara ca Domnul Dumnezeu sa aiba cunostinta despre aceasta... "Si asta va trece", Cristina, si vei iesi din aceasta mare incercare, victorioasa, vei iesi mai puternica
si lumea cand va vorbi despre tine il vor slavi pe Dumnezeu pentru tot ce a facut in viata ta! Cred cu taria aceasta, pentru ca Biblia ma invata ca daca doresc ceva pot sa cer de la El si imi va fi dat.
Si o fac, Cristina! Impreuna cu prietenele mele ne rugam pentru tine si El isi va desavarsi lucrarea pe care a inceput-o in viata ta. Fii binecuvantata.