duminică, 1 august 2010

Detalii testare

Revenim cu detaliile promise in postarea anterioara:
Testarile se vor efectua in Bucuresti, la
 INSTITUTUL NATIONAL DE HEMATOLOGIE TRANSFUZIONALA “PROF. DR. C. T. NICOLAU”- LABORATORUL NATIONAL HLA – CENTRU ACREDITAT EFI (EUROPEAN FEDERATION OF IMMUNOGENETICS)
aflat in str. C. Caracas, nr. 2-8, sector 1, etaj 4, camera 13, sub coordonarea doamnei doctor Dutescu Irina Monica.
Intervalul orar va fi 12.00 – 14.00, limita fiind de 15 persoane pe zi. Pentru o mai usoara desfasurare a acestei operatiuni, propunerea noastra este ca persoanele disponibile pentru efectuarea acestui test sa trimita pe adresa mea de e-mail informatiile necesare (nume, CNP, adresa de e-mail, numar de telefon), si totodata sa precizeze zilele in care ar avea posibilitatea de a se prezenta pentru testare, in intervalul orar mentionat, urmand ca noi sa centralizam e-mailurile primite, sa publicam pe blog – fara informatii de identificare – lista pentru a doua zi, si, totodata, sa transmitem fiecarei persoane sms-uri de confirmare.
Precizam ca disponibilitatea de a va testa presupune totodata si acordul Dvs. pentru a fi inscris in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, aceasta conditie fiind impusa pentru a putea efectua testarile in mod gratuit in Romania, dupa cum am mentionat in postarea anterioara.


Va multumesc din suflet!





Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună, Cristina.
Nu am înţeles prea bine din postările tale, testările continuă?
Toate cele bune,
Diana.